MediaWatch Logo Top
Log ind
ANNONCE
Vognmagergade_fotograf-martin-lind.jpg

Egmont Publishing afskediger i Sverige

En omorganisering af den svenske Egmont-division betyder, at 23 stillinger i magasinhuset bliver nedlagt. Det sker mindre end et år efter seneste nedskæringer.

M!.jpg

Test din MediaIQ

Har du fulgt ordentligt med i mediebranchen i den seneste uge? Ellers har du chancen for at blive opdateret og testet her - og vinde en iPad.

Mikkel Vermeulen.jpg

Connery afsøger markedet for mulig genoplivning af M!

Drengerøvsmagasinet M! bliver overtaget af det digitale site Connery.dk. Pengene til opkøbet har ejerne hentet i egne lommer ifølge direktør og medejer, som oplyser, at selskabet undersøger mulighederne for at genoplive M! på print.

Leth_EM_.jpg

16 nye medier søger mediestøtte i 2018

Flere Aller-ugeblade, magasinet Euroman og Føljeton er blandt de 16 nye ansøgere om redaktionel produktionsstøtte i 2018. To medier, der sidste år fik afslag, har søgt igen.

M!.jpg

Benjamin Media sælger ikonisk mandemagasin

Magasinhuset Benjamin Media frasælger magasinet M! til det digitale medie Connery.dk. Det sker som et led i en strømlining af Benjamins kerneforretning og efter år med svagt annoncesalg, siger ledelse.

Peter Linck Polfoto Jan Grarup.jpg

Euroman-stifter går konkurs for anden gang

Mediemand forsøgte at lave en rekonstruktionsplan for sin trecifrede milliongæld, men den var kreditorerne ikke med på, og derfor er han på ny blevet erklæret personligt konkurs.

Dansk Erhverv.jpg

Dansk Erhverv dropper avis og skifter til magasin

Efter 10 år bliver månedsavis fra organisationen Dansk Erhverv lagt i graven og erstattet af et magasin, der skal udkomme færre gange årligt og i højere grad dække organisationens politiske arbejde.

altinget magasin.jpg

Altinget udpeger ny magasinredaktør

Ansvaret for Altingets 11 årlige udgaver af dets politiske magasin lægges i hænderne på tidligere redaktør på Informations Forlag og journalist på Berlingske.

ecsImgbonnier_publications-8719862030990348445.jpg

Bonnier sender magasiners annoncesalg ud i byen

Mediekoncernen Bonnier Publications outsourcer annoncesalget for næsten samtlige magasintitler, som fremover skal varetages af bureauet Liwa Media. De interne salgskræfter skal bruges på Benjamin Medias titler, fortæller salgsdirektør.

Ulf-3.jpg

Briefing: Ugen i mediebranchen

Boxer-handlen får grønt lys af konkurrencemyndigheder, Jysk Fynske skærer i ledelseslaget, mens magasinhusene Aller og Benjamin lukker printudgivelser. Kom med på rundtur i ugen i mediebranchen.

woman.jpg

Benjamin Media lukker Woman som printmagasin

17 år efter premieren vælger Benjamin Media at sige farvel og tak til Woman på print. Det er en konsekvens af vedvarende læsertab og svækket annoncesalg, forklarer Benjamin Medias viceadm. direktør.

business.dk-version5.jpg

Briefing: Ugen i mediebranchen

Medieformænd sætter lup på branchens udfordringer, Berlingske dropper selvstændigt erhvervssite og nye medier går i luften uden overenskomster. Få overblikket over ugens begivenheder.

Lars-Johan_Jarnheimer_egmont.jpg

Egmont-formand: Vinderen bliver den der følger brugerne mest intenst

Hvad er de største udfordringer i mediebranchen lige nu? MediaWatch tager dig med op i helikopteren i en interviewserie med flere toneangivende bestyrelsesformænd, som giver deres bud på branchens vilkår og fremtid. Egmonts nye bestyrelsesformand, Lars-Johan Jarnheimer, der også har erfaring fra Ikea og H&M, skyder serien i gang og peger bl.a. på de sociale mediers enorme betydning.

Aller huset.jpg

Test din MediaIQ

Har du fulgt ordentligt med i mediebranchen i den seneste uge? Ellers har du chancen for at blive opdateret og testet her - og vinde en iPad.