MediaWatch Logo Top
Log ind
ANNONCE
Reklameskilt annonce outdoor POLFOTO_452275.jpg

Annoncemarkedet lagde svagt fra land i 2017

Bureauernes annonceindkøb faldt med få undtagelser for alle traditionelle medier i første halvår. Væksten for de digitale kanaler opvejer dog i det samlede markedsbillede.

103548170.jpg

Test din MediaIQ

Har du fulgt ordentligt med i mediebranchen i den seneste uge? Ellers har du chancen for at blive opdateret og testet her - og vinde en iPad.

Leth_EM_.jpg

Briefing: Ugen i mediebranchen

MTG præsenterede regnskab for årets andet kvartal, Euromans nye chefredaktør udstak fremtidens kurs, og Politiken hyrede ny salgschef fra Berlingske. Få overblikket over de vigtigste begivenheder i Mediedanmark i denne uge.

aviser

Stadig færre læser aviser og magasiner

Siden 2010 er læsertallene for både lokale, regionale og landsdækkende aviser gået kraftigt tilbage. Magasiner og ugeblade holder bedre stand ifølge tal fra Danmarks Statistik.

RITZAU_49195451.jpg

Se og Hør-sagen: Kendisser lægger sag an mod Aller

Janni Spies og datteren har lagt sagt an mod Aller Media og tidligere chefredaktør på Se og Hør. De holder indtil videre erstatningsskravet tæt til kroppen, men ifølge advokat kan det meget vel være højere end en kvart million kr.

125192098.jpg

Briefing: Ugen i mediebranchen

Jysk Fynske Medier lukker ugeaviser, DR finder ny nyhedsdirektør og Altinget-stifter giver direktørstafetten videre. Få overblikket over de vigtigste begivenheder i Mediedanmark i denne uge.

Mette-OEstergaard-700x394.jpg

Briefing: Ugen i mediebranchen

TV 2 News-chefredaktør skifter til Berlingske, Danmarks største tv-producent fik barberet overskuddet, og dansk kendisblog tjener millioner på sine følgere. Få overblikket over ugen i mediebranchen

fashion_post.jpg

Modemedie i dvale - forhandler om salg

Modemagasinet Fashion-Post med tidligere chefredaktør for Alt For Damerne i spidsen stoppede driften i efteråret 2016. I løbet af sin godt to år lange levetid nåede egenkapitalen at dykke til -3,4 mio. kr.

ugeblade.jpg

Ude og Hjemme i overhalingsbanen

Læserne sev igen fra de trykte ugeblade, der i gennemsnit går tilbage med 2 pct. Ude og Hjemme er blandt lyspunkterne i statistikken.