MediaWatch

TV 2 ansætter digital udviklingschef

Clara Mai Kunstmann skifter TDC ud med TV 2, hvor hun skal bestride nyoprettet stilling som digital udviklingschef.

Clara Mai Kunstmann, kommende digital udviklingschef, TV 2.

TV 2 opretter en ny stilling som digital udviklingschef. Den besættes af Clara Mai Kunstmann, der kommer fra TDC, skriver TV 2 i en pressemeddelelse.

Hos TDC har hun senest været afdelingsdirektør og chef for det tekniske udviklingsområde inden for streaming. Før da har Clara Mai Kunstmann været direktør for Aller Medias E-doktor.dk og chef for samme mediekoncerns digitale udviklingsafdeling Future Lab. Desuden har hun redaktørstillinger på magasiner og hos DR på cv'et.

Hos TV 2 skal hun, som jobtitlen antyder, være med til at drive selskabets digitale udvikling af i et marked, der "stiller store krav", siger digital direktør, Anders Blauenfeldt.

"Clara tænker i høj grad i den digitale brugeroplevelse, og hvordan indholdet bedst når frem til seere og brugere, og så har hun stor erfaring i at drive processerne i en udviklingsorganisation," udtaler Anders Blauenfeldt om nyansættelsen.

Clara Mai Kunstmann tiltræder senest 1. januar 2018.

Den nyoprettede stilling som digital udviklingschef betyder desuden, at TV 2's tekniske og digitale organisation ændres, så en række medarbejdere rykker rundt "for samlet set at styrke fokus på ikke kun udvikling, men også på digital drift, data-området og den strategiske retning om større samhørighed mellem tv2.dk og TV 2 Play," skriver TV 2. Ændringerne betyder blandt andet, at der oprettes en ny afdeling for digital udvikling, og at afdelingerne, der arbejder med gratis og betalt indhold, samles.

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Politikens Lokalaviser skal finde ny direktør efter kvaler på det svenske marked, flere medlemmer af Nordjyske Mediers bestyrelse stopper, og støttekroner regnede ned over branchen. Kom med på rundtur i ugens gang i mediebranchen.

Liberale EU-politikere varsler kamp mod fake news

Journalist og europaparlamentariker Morten Løkkegaard har stået i spidsen for den første politik til bekæmpelse af fake news for de liberale EU-politikere, der bl.a. vil kæmpe for bedre støttemuligheder til den uafhængige, undersøgende journalistik.

TV-chefer: #MeToo-debatten er vigtig - men ikke et problem hos os

Der er bred enighed om, at debatten om seksuelle krænkelser og chikane på landets mediearbejdspladser gør indtryk og rejser problematikker i branchen, der skal tages hånd om. Men de færreste mediechefer, MediaWatch har hørt fra, mener, der er et problem på deres arbejdsplads.

Seneste TV

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere