MediaWatch Logo Top
Log ind
ANNONCE
18637363.jpg Jonas Vadstrup, kommende kommunikationschef for Kant. | Foto: DR

Chefrådgiver i DR bliver kommunikations-chef i arkitektfirma

Generaldirektør Maria Rørbye Rønns mister en af sine nærmeste rådgivere i chefrådgiver Jonas Vadstrup. Han skal fremover være kommunikationschef i arkitektfirma.

AF

Jonas Vadstrup, chefrådgiver i DR's afdeling for rådgivning, strategi og kommunikation, stopper i DR for at blive kommunikationschef i den danske arkitektvirksomhed Kant. Det skriver Kant i en pressemeddelelse.

I sin nye rolle får Jonas Vadstrup ansvaret for både intern og ekstern kommunikation samt for at positionere og brande Kant udadtil.

"Kant er en arkitektvirksomhed i rivende udvikling og har en række rigtig spændende projekter i støbeskeen. Jeg glæder mig til at være med til at folde nogle af de mange gode tanker og visioner ud – f.eks. i forhold til, hvordan man skaber gode ungdomsboliger i København, og hvordan man sikrer de bedst mulige arkitektoniske rammer for fremtidens skole- og uddannelsesbyggerier," udtaler Jonas Vadstrup.        

I DR har 38-årige Jonas Vadstrup været en af af generaldirektør Maria Rørbye Rønns nærmeste rådgivere og beskæftiget sig med pressehåndtering og politisk-strategisk kommunikation.

Før Jonas Vadstrup kom til DR, arbejdede han som presse- og kommunikationsrådgiver i Ørestadsselskabet og Schmidt Hammer Lassen Architects. 

Jonas Vadstrup tiltræder sin nye stilling 1. oktober.

Modtag nyhedsbrev fra MediaWatch gratis
Velkommen til debatten
Når du kommenterer, accepterer du debatreglerne på MediaWatch
Har du spørgsmål? Find svaret her