MediaWatch

Chefrådgiver i DR bliver kommunikations-chef i arkitektfirma

Generaldirektør Maria Rørbye Rønns mister en af sine nærmeste rådgivere i chefrådgiver Jonas Vadstrup. Han skal fremover være kommunikationschef i arkitektfirma.

Jonas Vadstrup, kommende kommunikationschef for Kant.

Jonas Vadstrup, chefrådgiver i DR's afdeling for rådgivning, strategi og kommunikation, stopper i DR for at blive kommunikationschef i den danske arkitektvirksomhed Kant. Det skriver Kant i en pressemeddelelse.

I sin nye rolle får Jonas Vadstrup ansvaret for både intern og ekstern kommunikation samt for at positionere og brande Kant udadtil.

"Kant er en arkitektvirksomhed i rivende udvikling og har en række rigtig spændende projekter i støbeskeen. Jeg glæder mig til at være med til at folde nogle af de mange gode tanker og visioner ud – f.eks. i forhold til, hvordan man skaber gode ungdomsboliger i København, og hvordan man sikrer de bedst mulige arkitektoniske rammer for fremtidens skole- og uddannelsesbyggerier," udtaler Jonas Vadstrup.

I DR har 38-årige Jonas Vadstrup været en af af generaldirektør Maria Rørbye Rønns nærmeste rådgivere og beskæftiget sig med pressehåndtering og politisk-strategisk kommunikation.

Før Jonas Vadstrup kom til DR, arbejdede han som presse- og kommunikationsrådgiver i Ørestadsselskabet og Schmidt Hammer Lassen Architects.

Jonas Vadstrup tiltræder sin nye stilling 1. oktober.

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Information nedlægger stillinger i sparerunde, Børsen har langt om længe landet ny overenskomst, og MediaWatch har skudt gang i en serie om en række store danske annoncører. Kom med på rundtur i ugen i mediebranchen.

Seneste TV

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere