MediaWatch

Nordisk Film TV henter producent fra Blu

Lenette Holdensen skal være underholdningsproducent hos Nordisk Film TV og bl.a. stå i spidsen for "Vidunderbørn" på DR1.

Lenette Holdensen skifter Blu ud med Nordisk Film TV, hvor hun skal være underholdningsproducent. Det oplyser hendes kommende arbejdsgiver i en pressemeddelelse.

Hos Blu har Lenette Holdensen arbejdet som producent og redaktionschef og har bl.a. været med til at producere "X Factor" og "Danmark har talent".

"Lenette har altid været et kæmpe talent og har markeret sig som en af de stærkeste profiler inden for underholdningsgenren de senere år. Vi glæder os meget til at sætte Lenette i spidsen for nogle af vores underholdningsprogrammer og konkurrencedrevne formater, og hendes første opgave bliver anden sæson til DR1 af vores egenudviklede "Vidunderbørn"," udtaler Gitte Tækker, programchef hos Nordisk Film TV, i meddelelsen.

Lenette Holdensen begynder i sit nye job hurtigst muligt.

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Information nedlægger stillinger i sparerunde, Børsen har langt om længe landet ny overenskomst, og MediaWatch har skudt gang i en serie om en række store danske annoncører. Kom med på rundtur i ugen i mediebranchen.

Seneste TV

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere