MediaWatch Logo Top
Log ind
ANNONCE
Asger_Flygare_Bech-Thomsen.jpg Asger Flygare Bech-Thomsen, adm. direktør for Nordisk Film Biografer fra 1. september. | Foto: PR/Egmont

Nordisk Film Biografer får ny direktør

Driftsdirektør rykker op på topposten i Nordisk Film Biografer, hvor han afløser Egmont-selskabets mangeårige direktør, der skifter til Lagkagehuset.

AF

Danmarks største biografkæde Nordisk Film Biografer, der er en del af Egmont-koncernen, får ny adm. direktør 1. september. Det oplyser Egmont i en pressemeddelelse.

Det er selskabet nuværende driftsdirektør (COO) Asger Flygare Bech-Thomsen, der rykker op og bliver adm. direktør. Det sker, samtidig med at den nuværende adm. direktør John A. Tønnes forlader posten. Han skal fremover være adm. direktør for Lagkagehuset efter at have stået i spidsen for Nordisk Film Biografer siden 2001.

Den nye direktør Asger Flygare Beck-Thomsen har været ansat i Nordisk Film-regi siden 2008 først som udviklingsdirektør i Nordisk Film og siden 2013 som COO i Nordisk Film Biografer. Han har desuden været adm. direktør for boghandlerkæden Arnold Busck.

"John efterlader Nordisk Film Biografer i fantastisk god form, så vores opgave bliver at gå fra good to great. Vi fortsætter vores vækst og ekspansion, og vi er interesserede i at åbne flere nye biografer. Vores 4dx-koncept i Oslo og vores nye luksuskoncept Supreme i Lyngby er blevet markante successer, så vi vil blive ved med at udvikle biografoplevelsen og skabe nye tilbud til filmelskere i Skandinavien," udtaler Asger Flygare Bech-Thomsen.

Posten som COO i Nordisk Film Biografer vil blive besat snarest muligt.

Modtag nyhedsbrev fra MediaWatch gratis
Velkommen til debatten
Når du kommenterer, accepterer du debatreglerne på MediaWatch
Har du spørgsmål? Find svaret her