MediaWatch

Miso Film producerer krimidrama til TV 2

Tv-stationens nye dramaserie "Kriger" får ifølge planen premiere i efteråret 2018, efter optagelserne netop er gået i gang.

Dar Salim og Danica Curcic.

Kameraerne er netop begyndt at rulle i forbindelse med optagelserne til det kommende TV 2-drama "Kriger". Det skriver TV 2 i en pressemeddelelse.

Tv-serien, der er et krimidrama og handler om loyalitet blandt krigsveteraner, rockere og politifolk, er skrevet af Simon Pasternak og Christoffer Boe. Sidstnævnte er også instruktør på miniserien og står bl.a. bag spillefilmen "Spies og Glistrup" (2013).

"Det er helt fantastisk, at Christoffer Boe, som er en instruktør i særklasse, har haft mod og lyst til at kaste sig over tv-serie-formatet. Det er en ære, at han vil være med til at løfte TV 2s fiktion, som vi har store planer med. Jeg er helt sikker på, at hans visuelle kunnen og kunstneriske vision vil løfte dansk tv-drama til et nyt niveau med 'Kriger', siger Katrine Vogelsang, TV 2s fiktionschef, i meddelelsen.

Miniserien er skemalagt til at få premiere på TV 2's hovedkanal i efteråret 2018 og bliver på seks afsnit. På rollelisten er bl.a. Dar Salim, Danica Curcic, Lars Ranthe, Nicolas Bro og Søren Malling.

Serien produceres af Miso Film, der tidligere har produceret krimiserien "Dicte" til TV 2. Producenten har desuden stået bag "1864" til DR1 og skal producere Netflix første nordiske serie, "Grey", der også ventes at få premiere i 2018.

"Kriger" produceres for TV 2 i samarbejde med Filminstituttet, Media, Nordisk Film- og TV Fond og Fremantle International Sales. I 2016 fik projektet støtte fra Public Service Puljen, der administreres af Filminstituttet, på samlet 800.000 kr.

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Politikens Lokalaviser skal finde ny direktør efter kvaler på det svenske marked, flere medlemmer af Nordjyske Mediers bestyrelse stopper, og støttekroner regnede ned over branchen. Kom med på rundtur i ugens gang i mediebranchen.

Liberale EU-politikere varsler kamp mod fake news

Journalist og europaparlamentariker Morten Løkkegaard har stået i spidsen for den første politik til bekæmpelse af fake news for de liberale EU-politikere, der bl.a. vil kæmpe for bedre støttemuligheder til den uafhængige, undersøgende journalistik.

TV-chefer: #MeToo-debatten er vigtig - men ikke et problem hos os

Der er bred enighed om, at debatten om seksuelle krænkelser og chikane på landets mediearbejdspladser gør indtryk og rejser problematikker i branchen, der skal tages hånd om. Men de færreste mediechefer, MediaWatch har hørt fra, mener, der er et problem på deres arbejdsplads.

Seneste TV

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere