MediaWatch

Viaplay: Tv-bokse er uvæsentlige

Streamingtjenestens succes afhænger ikke af at være til stede på set-top-bokse, siger direktør.

Den MTG-ejede streamingtjeneste Viaplay har ikke brug for at være tilstede på de såkaldte set-top-bokse for at opnå succes. Det sagde Viaplays adm. direktør, Jonas Karlén, på en konference i London i dag ifølge TBI Vision.

Ifølge Viaplay-direktøren er streamingtjenesten tilstede på over 90 pct. af alle opkoblede enheder i Norden. Men der er ikke planer om at udvikle selvstændige apps til de forskellige set-top-bokse.

"Vi ønsker ikke at være på enheder, som ikke kan bruge vores nøglefunktioner, så vi er for nuværende ikke tilstede på nogle set-top-bokse i Norden," sagde Jonas Karlén ifølge TBI Vision.

Han mener ikke, at brugeroplevelsen er god nok på tv-boksene. Desuden giver det ikke økonomisk mening at udvikle apps til hvert enkelt boks - ikke mindst fordi kun få kunder efterspørger det, sagde Jonas Karlén.

Viaplay-direktøren holder dog en dør åben Androids set-top-bokse, idet Androids bokse understøtte Viaplays nøglefunktioner.

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Information nedlægger stillinger i sparerunde, Børsen har langt om længe landet ny overenskomst, og MediaWatch har skudt gang i en serie om en række store danske annoncører. Kom med på rundtur i ugen i mediebranchen.

Seneste TV

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere