MediaWatch Logo Top
Log ind
ANNONCE
POLFOTO_44635301 Rupert Murdoch.jpg Foto: Andy Kropa/AP/Polfoto/Arkiv

Fox pønser på køb af amerikansk tv-selskab

Sammen med investeringsselskab vil Rupert Murdochs tv-koncern købe amerikansk tv-selskab. Tv-mogulen må dog konkurrere med andre interesserede om selskabet.

AF

Rupert Murdochs 21st Century Fox forhandler med investeringsselskabet Blackstone om at afgive et fælles bud på den amerikanske tv-selskab Tribune Media, som ejer flere tv-stationer. Det skriver Financial Times og The Guardian.

Kilder fortæller til de to aviser, at tanken med det fælles bud er at skabe et joint venture, hvor Blackstone leverer de fornødne finansielle midler, mens Fox skyder sin eksisterende tv-portefølje ind i selskabet. En del af den portefølje er den amerikanske broadcast-forretning, som bl.a. er baseret på flere af Tribune Medias kanaler. Ved at købe Tribune Media vil Fox bl.a. kunne høste synergier på sportsrettigheder, skriver Financial Times.

Hverken Fox eller Blackstone har ønsket at kommentere historien, skriver Financial Times.

Fox og Blackstone er langt fra de eneste, der er interesseret i at købe Tribune Media. Også Sinclair Broadcast Group og Nexstar Media Group har vist interesse for selskabet.

Modtag nyhedsbrev fra MediaWatch gratis
Velkommen til debatten
Når du kommenterer, accepterer du debatreglerne på MediaWatch
Har du spørgsmål? Find svaret her