MediaWatch

Medstifter af Føljeton rykker til DR Medier

Tidligere redaktionschef på Information og direktør for Føljeton, Nikolaj Thyssen, skal udvikle DR's digitale nyhedstilbud som nyhedsredaktør.

Det bliver Nikolaj Thyssen, der fremover skal være med til at forme fremtidens nyhedsstrøm på dr.dk som ny digital nyhedsredaktør i DR Medier.

Det skriver DR i en pressemeddelelse.

Nikolaj Thyssen er tidligere redaktions- og udviklingschef på Dagbladet Information. Han var indtil oktober sidste år direktør for det digitale magasinmedie Føljeton, som han var en af stifterne og arkitekterne bag, men forlod et lille års tid efter lanceringen.

Som digital nyhedsredaktør i DR's programstrategiske afdeling, DR Medier, skal han stå i spidsen for arbejdet med at udvikle DR's public service-tilbud på nyhedsfronten på blandt andet dr.dk, mobil og apps.

”Med Nikolai får vi en nyhedsredaktør, der virkelig trives med forandring i krydsfeltet mellem redaktionelt indhold og digital udvikling. Gennem sin karriere har han arbejdet for både at udfordre det bestående og finde på helt nye initiativer, så jeg ser frem til, at det nu er ham, der skal sætte sit præg på DR’s digitale nyhedsstrategi,” siger Marie Bering, der for nylig blev chef for dr.dk i DR Medier - og efterlod den stol tom, som Nikolaj Thyssen nu overtager.

Selv siger Nikolai Thyssen om sit nye job:

”Det er en fantastisk chance at få lov til at sætte sit præg på nyhederne på dr.dk. Der er så mange muligheder for gøre dr.dk til et enestående medie, der oplyser til og engagerer i den demokratiske samtale. Udviklingen af nyhederne på dr.dk er utrolig vigtig, og det glæder jeg mig til at stå i spidsen for.”

Forsiden lige nu

Ny formand for Medienævnet

Kulturminister Mette Bock (LA) har udpeget et nyt Medienævn, og det betyder nye folk i hovedparten af stolene. Blandt andet formanden er nyudnævnt.

Seneste TV

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere