MediaWatch Logo Top
Log ind
ANNONCE
POLFOTO_58474740.jpg Flemming Rose. | Foto: Miriam Dalsgaard/Polfoto/Arkiv

Flemming Rose bliver vært på DR2

Den tidligere Jyllands-Posten-redaktør skal være vært på nye programmer på DR2, der bliver sendt første gang i løbet af foråret.

AF

Flemming Rose, tidligere udlands- og kulturredaktør på Jyllands-Posten, skal bestyre en række nye programmer på DR2, der får navnet "Rose og den nye verdensorden." Det skriver Politiken.

I programmerne vil Flemming Rose interviewe personligheder og magthavere om de udviklinger, der har præget og fortsat præger verden såsom Brexit, Ruslands og Ukraines forhold samt valget af Donald Trump som ny amerikansk præsident.

I første omgang kommer der efter planen fire programmer i serien i løbet af foråret med europæiske interviewpersoner. I efteråret følges der op med yderligere otte fra andre dele af verden.

"Verden er jo kommet i centrum igen, lidt ligesom efter murens fald, hvor alle pludselig skulle have korrespondenter alle mulige steder. Nu er verden blevet utrolig interessant i et lidt mere negativt perspektiv, fordi mange har et indtryk af, at verden er fucked up. Spørgsmålet er så: Hvorfor er den det? Og: Hvordan ser det ud fra forskellige hovedstæder og aktørers perspektiv," siger Flemming Rose til Politiken.

Politiken skriver, at Flemming Rose ud over værtsrollen også skal fungere som analytiker og kommentator på DR2.

Modtag nyhedsbrev fra MediaWatch gratis
Velkommen til debatten
Når du kommenterer, accepterer du debatreglerne på MediaWatch
Har du spørgsmål? Find svaret her