MediaWatch

Arla udvider pressehåndtering med nyhedsvært

Fra nyhedsvært på TV2 Østjylland til dansk presseansvarlig i Arla. Mejerikoncernen sætter en ny stol ind i presseafdelingen.

Åse Andersson, kommende presseansvarlig hos Arla.

Fra 1. juni er det ikke længere Arlas globale pressedirektør Theis Brøgger, der skal svare, hver gang den danske presse ringer til mejergigantens hovedkvarter i Aarhus.

Åse Andersson skifter sin stol som nyhedsvært på TV2 Østjylland ud med et job som presseansvarlig for Arlas danske medierelationer i en nyoprettet stilling på Arlas hovedkontor i Aarhus.

"Det er vigtigt for Arla til enhver tid at kunne give danske journalister en hurtig og professionel behandling. Vores centrale pressekontor servicerer både danske medier og et stadigt voksende antal internationale medier fra Arlas mange markeder i Europa og resten af verden, og derfor er jeg glad for at kunne styrke vores travle hold med en dygtig og erfaren kommunikatør som Åse," siger Theis Brøgger, direktør for ekstern kommunikation i Arla koncernen.

Ansættelsen kommer i forlængelse af, at Theis Brøgger skal håndtere flere internationale henvendelser i takt med, at mejerikoncernen har fået større gennemslagskraft uden for landets grænser.

Åse Andersson har første arbejdsdag hos Arla den 1. juni 2017.

Forsiden lige nu

Ny formand for Medienævnet

Kulturminister Mette Bock (LA) har udpeget et nyt Medienævn, og det betyder nye folk i hovedparten af stolene. Blandt andet formanden er nyudnævnt.

Seneste TV

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere