MediaWatch

TV 2 indleder samarbejde med dokumentarfestival

For at understrege tv-stationens prioritering af dokumentarer indgår TV 2 et nyt samarbejde med CPH:Dox forud for forårets dokumentarfilmfestival.

I forbindelse med den forestående dokumentarfilmfestival, har CPH:Dox og TV 2 indledt et nyt samarbejde. Det oplyser TV 2 på sin hjemmeside.

Ifølge Thomas Breinholt, programchef på TV 2, er det indledt på baggrund af et ønske om at fremhæve TV 2 høje prioritering af dokumentarer i sin sendeflade.

"Vi står i en tid, hvor fake news, nye medievaner og store internationale selskaber med lynets hast ændrer den måde, vi forstår verden omkring os på. Midt i den omvæltning står dokumentarfilm som et fyrtårn, der både tør kæmpe for det væsentlige og udfordre vores holdninger på samme tid. Det vil vi gerne markere sammen med CPH:Dox," siger Thomas Breinholt i meddelelsen.

Resultatet af samarbejdet bliver, at TV 2 stiller flere dokumentarer, der har premiere på kanalen senere på året, til rådighed for festivalen, når den løber af stablen den 16.-26. marts. Derudover vil der blive arrangeret flere debatter i forbindelse med visningerne, der sætter fokus på mediernes ansvar og rolle i den sociale og politiske offentlighed, oplyser parterne. TV 2 udvider samtidig sit Play-univers med en række ældre dokumentarer under festivalperioden.

Om samarbejdet bliver en tilbagevendende affære, fremgår ikke af TV 2's oplysninger.

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Information nedlægger stillinger i sparerunde, Børsen har langt om længe landet ny overenskomst, og MediaWatch har skudt gang i en serie om en række store danske annoncører. Kom med på rundtur i ugen i mediebranchen.

Seneste TV

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere