MediaWatch

Den store bagedyst har fundet sine nye dommere

Efter de to tidligere værter og dommere har trukket sig, får tv-dessertkok og konditoriejer dommertjansen i næste sæson af det populære bageprogram.

Katrine Foged Thomsen og Markus Grigo er denne sæsons to nye dommere i DR's "Den store bagedyst"

Det nye dommerpar, der skal stå i spidsen for DR's populære bageprogram "Den store bagedyst", bliver udgjort af bager og kok Markus Grigo og konditoriejer Katrine Foged Thomsen. Det oplyser DR i en pressemeddelelse.

Markus Grigo er bl.a. kendt for en række dessertbøger og tidligere optrædender i TV 2's "Go' morgen Danmark" og DR's "Aftenshowet." Katrine Foged Thomsen er uddannet konditor og ejer fire konditorier.

Ifølge Eva Kvist, redaktionschef i DR Danmark, er duoen valgt på grund af deres erfaring og faglige evner.

"Katrine og Markus har en stor arv at løfte efter Mette Blomsterberg og Jan Friis-Mikkelsen (tidligere dommere, red.), men de to supplerer hinanden rigtigt godt, de har en god dynamik sammen og kan tilføre programmet en ny energi. Deres faglighed er helt i top, og de vil få plads til at præge programmerne med deres egen tilgang til det at arbejde kreativt med konditor-håndværket," siger hun i meddelelsen.

Meldingen om de nye værter kommer dagen efter, at den tidligere vært Jan Friis-Mikkelsen meddelte, han stopper på programmet. Det skete, efter hans medvært Mette Blomsterberg i januar meddelte sit exit fra bageprogrammet. Sammen har de udgjort programmets faste dommerduo i de første fem sæsoner. Optagelserne til den sjette sæson bliver indledt i foråret med de to nye værter.

Den store bagedyst er blandt de mest sete programmer på DR1 og i det hele taget, når det løber over skærmen i efterårets tv-sæson. Formatet bygger på et britisk koncept, der tidligere har gået sin sejrsgang på BBC, men i efteråret blev overtaget af Channel 4 efter en budkrig.

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Information nedlægger stillinger i sparerunde, Børsen har langt om længe landet ny overenskomst, og MediaWatch har skudt gang i en serie om en række store danske annoncører. Kom med på rundtur i ugen i mediebranchen.

Seneste TV

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere