MediaWatch

DR2 Dagen får ny vært fra "Arabiske stemmer"

DR siger farvel til P1-programmet "Arabiske stemmer". Vært på programmet og tidligere Mellemøsten-korrespondent for DR, Steen Nørskov, bliver fremover vært på DR2 Dagen.

Steen Nørskov med sin kommende medvært på "DR2 Dagen" Maria Yde.

Steen Nørskov bliver fra 1. april vært på "DR2 Dagen". Det oplyser DR i en pressemeddelelse. Steen Nørskov kommer fra P1-programmet "Arabiske stemmer", som han tidligere bestyrede sammen med den konservative folketingspolitiker Naser Khadar.

I forbindelse med Steen Nørskovs skifte til DR2 Dagen lukker "Arabiske stemmer".

Steen Nørskov har tidligere været korrespondent for DR i Mellemøsten fra 2007-2011 og har ud over at være vært på Arabiske stemmer også været vært på Orientering på taleradioen. Nu vender han tilbage foran kameraet.

"Jeg glæder mig til at vende tilbage til at lave tv, som jeg arbejdede med i de år, jeg var korrespondent. Jeg har masser af gange stået ude i mørket et eller andet fjernt sted ude i verden – som regel i Mellemøsten – og svaret på spørgsmål fra tv-studiet i København. Nu bliver det rigtig spændende at være den, der forhåbentlig er i stand til at stille alle de gode, begavede og nysgerrige spørgsmål til kilderne derude," siger Steen Nørskov i pressemeddelelsen.

Han kommer til at danne værtspar med Maria Yde, der i forvejen er vært på DR2 Dagen og tidligere har været sportsvært på DR og vært for DR's "Aftenshowet".

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Politikens Lokalaviser skal finde ny direktør efter kvaler på det svenske marked, flere medlemmer af Nordjyske Mediers bestyrelse stopper, og støttekroner regnede ned over branchen. Kom med på rundtur i ugens gang i mediebranchen.

Liberale EU-politikere varsler kamp mod fake news

Journalist og europaparlamentariker Morten Løkkegaard har stået i spidsen for den første politik til bekæmpelse af fake news for de liberale EU-politikere, der bl.a. vil kæmpe for bedre støttemuligheder til den uafhængige, undersøgende journalistik.

TV-chefer: #MeToo-debatten er vigtig - men ikke et problem hos os

Der er bred enighed om, at debatten om seksuelle krænkelser og chikane på landets mediearbejdspladser gør indtryk og rejser problematikker i branchen, der skal tages hånd om. Men de færreste mediechefer, MediaWatch har hørt fra, mener, der er et problem på deres arbejdsplads.

Seneste TV

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere