MediaWatch

Ny dramaserie slår seerrekord på TV 2-kanal

"Mercur" på TV 2 Charlie overgik ved premieren i går med flere længder det hidtil mest sete program i kanalens historie.

TV 2 Charlie havde i går, mandag, premiere på dramaserien "Mercur". Første afsnit blev kanalens mest sete nogensinde med 621.000 seere, skriver TV 2 i en pressemeddelelse.

Seertallet overgår den hidtidige rekord med flere længder. Indtil i går var det mest sete Charlie-program "Charlies Revygalla 2016", der i september sidste år trak 367.000 seere til skærmen. Kanalchef for Charlie, Sune Roland Jensen, udtaler i pressemeddelelsen, at seertallene for premiereafsnittet "overgår vores vildeste forventninger."

Serien løber over 10 afsnit og bliver ud over på TV 2 Charlie også sendt på tv-stationens streamingtjeneste TV 2 Play.

Serien er blevet støttet af public service-puljen. I alt 10,2 mio. kr. har puljen lagt i udvikling og produktion af "Mercur".

Forsiden lige nu

"Vi er pivstolte over DR3"

JULESTAFET 2017. Paradise Papers og Panama Papers var årets store historier, som viser, hvad globalt journalistisk samarbejde kan udrette, mener DR's mediedirektør Henriette Marienlund, der peger på de kommende medieforhandlinger, som værende næste års cliffhanger.

Dagens Byggeri bliver 100 pct. digitalt

Fagudgivelsen Dagens Byggeri, som FBG Medier står bag, bliver lagt om til et rent digitalt foretagende. Sidste trykte udgave af magasinet er netop sendt på gaden.

Seneste TV

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere