MediaWatch

MTG udnævner direktør for forretningsudvikling

Mikael Olsson skal efter fremover stå i spidsen for forretningsudvikling og strategi i MTG Danmark. Han er rekrutteret internt.

Mikael Olsson.

Den danske del af MTG har udpeget Mikael Olsson som ny direktør for forretningsudvikling og strategi i afdelingen Business Development & Business Strategy. Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Der er tale om en ny stilling. Mikael Olsson er hentet internt og har senest været ansvarlig for blandt andet distributionsaftaler for MTG's danske betalings-tv-forretning.

"Mikael Olsson har leveret en uundværlig indsats gennem de 12 år, han har været ombord hos MTG. Det var derfor et helt naturligt valg at rekruttere i egne rækker til denne position, der skal styrke den danske MTG-forretning yderligere," udtaler Kim Poder, adm. direktør for MTG Danmark i pressemeddelelsen.

MTG skriver videre i meddelelsen, at Mikael Olssons opgave bliver at udvikle nye produkter i samarbejde med diverse partnere. Han tiltræder i dag.

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Politikens Lokalaviser skal finde ny direktør efter kvaler på det svenske marked, flere medlemmer af Nordjyske Mediers bestyrelse stopper, og støttekroner regnede ned over branchen. Kom med på rundtur i ugens gang i mediebranchen.

Liberale EU-politikere varsler kamp mod fake news

Journalist og europaparlamentariker Morten Løkkegaard har stået i spidsen for den første politik til bekæmpelse af fake news for de liberale EU-politikere, der bl.a. vil kæmpe for bedre støttemuligheder til den uafhængige, undersøgende journalistik.

TV-chefer: #MeToo-debatten er vigtig - men ikke et problem hos os

Der er bred enighed om, at debatten om seksuelle krænkelser og chikane på landets mediearbejdspladser gør indtryk og rejser problematikker i branchen, der skal tages hånd om. Men de færreste mediechefer, MediaWatch har hørt fra, mener, der er et problem på deres arbejdsplads.

Seneste TV

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere