MediaWatch Logo Top
Log ind
ANNONCE
Kim Poder og Linse Kessler Kim Poder, adm. direktør i MTG Danmark.

MTG-direktør vil fastholde seere via nye platforme

Når seere af TV3-kanalerne i stigende grad skifter fra flow-tv til andre medier, skal TV3 følge med. Derfor skal MTG hele tiden sørge for at være på de nye platforme, hvor brugerne er.

AF

TV3-familien skal ramme seerne der, hvor de er. Det betyder at MTG må bruge andre kanaler end flow-tv for at fastholde sine seere. For ligesom alle andre tv-chefer oplever Kim Poder, adm. direktør i MTG Danmark, at brugerne af TV 3-kanalerne i stigende grad slukker fjernsynet for at streame programmer via nettet. Det skriver Børsen.

"Unges videoforbrug er stigende, men konkurrencen er hård. Så vi skal følge seerne eller selv gå forrest. Og det kræver en langt hastigere produktudvikling end tidligere," siger Kim Poder til Børsen.

Blandt MTG's tiltag for at holde på seerne er gratismediet Splay, der ligger på Youtube-portalen Juicy Play, der beskæftiger sig med sladder, og Viafree.dk, hvor man kan streame tv-programmer med en god portion reklamer. Kim Poder forklarer, at et medie som Viafree.dk forlænger levetiden på TV3-programmerne. Det samme gør de sociale medier, hvor man fastholder brugerne i programmer som "Paradise Hotel" og "Familien fra Bryggen".

Kim Poder forklarer, at ulig de skrevne medier, oplever man i tv-branchen, at priserne på annoncer stiger, når de kommer på nettet frem for de traditionelle kanaler, da man her kan ramme bestemte målgrupper.

Modtag nyhedsbrev fra MediaWatch gratis
Velkommen til debatten
Når du kommenterer, accepterer du debatreglerne på MediaWatch
Har du spørgsmål? Find svaret her