MediaWatch

Dansker bliver direktør for produktionsgren i MTG

Morten Mogensen stiller sig i spidsen for MTG-ejede Nice Entertainment Group og afløser ny direktør for MTG i Norge.

Morten Mogensen, nyudnævnt adm. direktør for Nice Entertainment Group.

Morten Mogensen er udnævnt som ny direktør for Nice Entertainment Group, der er produktionsgrenen af MTG. Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Morten Morgensen har arbejdet hos MTG siden 2005 afbrudt af korte afstikkere til produktionsselskaberne Blu og Monday. Han har blandt andet været programdirektør for TV3-kanalerne og senest chief content officer hos MTG.

"Nice Entertainment Group har 28 selskaber i 16 lande med ét mål: At skabe fantastisk og prisbelønnet indhold, der engagerer seere overalt hver dag. Vi fortæller gode historier, og Morten er en af vores mest erfarne ledere af talentfulde indholdsskabere. Han vil stå i spidsen for Nices løbende udvikling som skaber og distributør af verdensklasseunderholdning," udtaler Jørgen Madsen Lindemann, MTG's adm. direktør, i meddelelsen.

Morten Mogensen afløser Morten Aass på direktørposten i Nice Entertainment Group. Han er ligeledes i dag blevet præsenteret som ny direktør for MTG i Norge. Begge tiltræder deres nye stillinger med omgående virkning.

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Politikens Lokalaviser skal finde ny direktør efter kvaler på det svenske marked, flere medlemmer af Nordjyske Mediers bestyrelse stopper, og støttekroner regnede ned over branchen. Kom med på rundtur i ugens gang i mediebranchen.

Seneste TV

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere