MediaWatch Logo Top
Log ind
ANNONCE
morten-mogensen (2).jpg Morten Mogensen, nyudnævnt adm. direktør for Nice Entertainment Group. | Foto: PR/MTG

Dansker bliver direktør for produktionsgren i MTG

Morten Mogensen stiller sig i spidsen for MTG-ejede Nice Entertainment Group og afløser ny direktør for MTG i Norge.

AF

Morten Mogensen er udnævnt som ny direktør for Nice Entertainment Group, der er produktionsgrenen af MTG. Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Morten Morgensen har arbejdet hos MTG siden 2005 afbrudt af korte afstikkere til produktionsselskaberne Blu og Monday. Han har blandt andet været programdirektør for TV3-kanalerne og senest chief content officer hos MTG.

"Nice Entertainment Group har 28 selskaber i 16 lande med ét mål: At skabe fantastisk og prisbelønnet indhold, der engagerer seere overalt hver dag. Vi fortæller gode historier, og Morten er en af vores mest erfarne ledere af talentfulde indholdsskabere. Han vil stå i spidsen for Nices løbende udvikling som skaber og distributør af verdensklasseunderholdning," udtaler Jørgen Madsen Lindemann, MTG's adm. direktør, i meddelelsen.

Morten Mogensen afløser Morten Aass på direktørposten i Nice Entertainment Group. Han er ligeledes i dag blevet præsenteret som ny direktør for MTG i Norge. Begge tiltræder deres nye stillinger med omgående virkning.

Modtag nyhedsbrev fra MediaWatch gratis
Velkommen til debatten
Når du kommenterer, accepterer du debatreglerne på MediaWatch
Har du spørgsmål? Find svaret her