MediaWatch

MTG udnævner ny direktør i Norge

Den norske del af MTG får Morten Aass, nuværende direktør i Nice Entertainment Group, som ny direktør.

MTG Norge har udpeget ny adm. direktør. Det oplyser selskabet i en pressemedellelse.

Morten Aass indtager posten. Han kommer fra en stilling som direktør for Nice Entertainment Group, der er MTG's produktionsgren. Direktørstillingen hos MTG Norge var tidligere besat af Trygve Rønningen, der i 2016 valgte at skifte til TV 2 i Norge. Siden da har posten været midlertidigt besat af økonomidirektør På Falck-Pedersen.

"Morten er den ideelle person til at udvikle MTG's norske virksomheder i en medieverden, som er i hurtig forandring. Han har omfattende og bred erfaring fra underholdningsindustrien og desuden indgående kendskab til det norske marked," udtaler Anders Jensen, direktør for MTG i Norden, i pressemeddelelsen.

Morten Aass har været topchef for Nice Entertainment Group siden 2010. Før da stod han i spidsen for TVNorge, der dengang var en del af Prosiebensat.1.

Forsiden lige nu

TV-chefer: #MeToo-debatten er vigtig - men ikke et problem hos os

Der er bred enighed om, at debatten om seksuelle krænkelser og chikane på landets mediearbejdspladser gør indtryk og rejser problematikker i branchen, der skal tages hånd om. Men de færreste mediechefer, MediaWatch har hørt fra, mener, der er et problem på deres arbejdsplads.

Test din MediaIQ

Har du fulgt ordentligt med i mediebranchen i den seneste uge? Ellers har du chancen for at blive opdateret og testet her - og vinde en iPad.

Seneste TV

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere