MediaWatch Logo Top
Log ind
ANNONCE
MogensMathiasen.jpg Foto: PR

Formandsskifte i TV 2 Nord

Den regionale TV 2-station skifter ud på både formands- og næstformandsposten. De skal have fokus på medieforhandlinger og et eventuelt salg af TV 2.

AF

Der er udskiftning på formandsposten hos TV 2 Nord. En enig bestyrelse valgte i går Mogens Mathiesen, som er adm. direktør i Royal Danish Seafood, som ny bestyrelsesformand. Han afløser advokat Henrik Skaarup, der stopper, fordi han har travlt med sin advokatforretning. Det skriver TV 2 Nord i en pressemeddelelse.

Også på næstformandsposten er der udskiftning. Her afløser formanden for LO Vendsyssel, Cai Møller, formanden for NNF Nordjylland, John Christiansen, der samtidig udtræder af bestyrelsen.

Den nye formand og næstformand skal ifølge TV 2 Nord have fokus på de igangværende medieforhandlinger. Her er TV 2 Nords og de øvrige regionale stationers fremtid sat i spil, fordi regeringen har varslet, at den ønsker at sælge TV 2.

"Et eventuelt salg af TV 2 vil helt givet betyde en stribe ændringer, også for den regionale tv-station, men vi er klar til at tage kampen op for at sikre, at nordjyderne og det øvrige regionale Danmark også i fremtiden kan få glæde af regionalt produceret tv og indhold til digitale platforme. TV 2 Nord skal bestå i mange år frem i tiden - det har vi brug for," udtaler den nye formand Mogens Mathiasen.

Modtag nyhedsbrev fra MediaWatch gratis
Velkommen til debatten
Når du kommenterer, accepterer du debatreglerne på MediaWatch
Har du spørgsmål? Find svaret her