MediaWatch

Formandsskifte i TV 2 Nord

Den regionale TV 2-station skifter ud på både formands- og næstformandsposten. De skal have fokus på medieforhandlinger og et eventuelt salg af TV 2.

Der er udskiftning på formandsposten hos TV 2 Nord. En enig bestyrelse valgte i går Mogens Mathiesen, som er adm. direktør i Royal Danish Seafood, som ny bestyrelsesformand. Han afløser advokat Henrik Skaarup, der stopper, fordi han har travlt med sin advokatforretning. Det skriver TV 2 Nord i en pressemeddelelse.

Også på næstformandsposten er der udskiftning. Her afløser formanden for LO Vendsyssel, Cai Møller, formanden for NNF Nordjylland, John Christiansen, der samtidig udtræder af bestyrelsen.

Den nye formand og næstformand skal ifølge TV 2 Nord have fokus på de igangværende medieforhandlinger. Her er TV 2 Nords og de øvrige regionale stationers fremtid sat i spil, fordi regeringen har varslet, at den ønsker at sælge TV 2.

"Et eventuelt salg af TV 2 vil helt givet betyde en stribe ændringer, også for den regionale tv-station, men vi er klar til at tage kampen op for at sikre, at nordjyderne og det øvrige regionale Danmark også i fremtiden kan få glæde af regionalt produceret tv og indhold til digitale platforme. TV 2 Nord skal bestå i mange år frem i tiden - det har vi brug for," udtaler den nye formand Mogens Mathiasen.

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Politikens Lokalaviser skal finde ny direktør efter kvaler på det svenske marked, flere medlemmer af Nordjyske Mediers bestyrelse stopper, og støttekroner regnede ned over branchen. Kom med på rundtur i ugens gang i mediebranchen.

Liberale EU-politikere varsler kamp mod fake news

Journalist og europaparlamentariker Morten Løkkegaard har stået i spidsen for den første politik til bekæmpelse af fake news for de liberale EU-politikere, der bl.a. vil kæmpe for bedre støttemuligheder til den uafhængige, undersøgende journalistik.

TV-chefer: #MeToo-debatten er vigtig - men ikke et problem hos os

Der er bred enighed om, at debatten om seksuelle krænkelser og chikane på landets mediearbejdspladser gør indtryk og rejser problematikker i branchen, der skal tages hånd om. Men de færreste mediechefer, MediaWatch har hørt fra, mener, der er et problem på deres arbejdsplads.

Seneste TV

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere