MediaWatch

Stofas public affairs-chef bliver rådgiver for minister

Særlig rådgiver for den nye erhvervsminister kommer fra tv-distributøren Stofa.

Den nyudnævnte erhvervsminister Brian Mikkelsen (K) får Jes B. Christensen, hidtidig chef for public affairs og internationale relationer i tv-distributøren Stofa, som særlig rådgiver. Det skriver Jes B. Christensen på Twitter.

Den nye særlige rådgiver er uddannet cand.polit. fra Københavns Universitet og har en MBA fra Harvard. Han er i dag bestyrelsesmedlem i Teleindustrien og DI's telepolitiske udvalg og har tidligere arbejdet som adm. direktør i Danish District Energy Industry og i Udenrigsministeriet.

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Politikens Lokalaviser skal finde ny direktør efter kvaler på det svenske marked, flere medlemmer af Nordjyske Mediers bestyrelse stopper, og støttekroner regnede ned over branchen. Kom med på rundtur i ugens gang i mediebranchen.

Liberale EU-politikere varsler kamp mod fake news

Journalist og europaparlamentariker Morten Løkkegaard har stået i spidsen for den første politik til bekæmpelse af fake news for de liberale EU-politikere, der bl.a. vil kæmpe for bedre støttemuligheder til den uafhængige, undersøgende journalistik.

TV-chefer: #MeToo-debatten er vigtig - men ikke et problem hos os

Der er bred enighed om, at debatten om seksuelle krænkelser og chikane på landets mediearbejdspladser gør indtryk og rejser problematikker i branchen, der skal tages hånd om. Men de færreste mediechefer, MediaWatch har hørt fra, mener, der er et problem på deres arbejdsplads.

Seneste TV

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere