MediaWatch

Ungt produktionsselskab hyrer producent med DR-erfaring

Pipeline Production ansætter producent Niels Krogsgård, der skal styrke fakta- og dokumentarområdet.

Produktionsselskabet Pipeline Production har ansat Niels Krogsgård som producent, oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Han har blandt andet været med til at lave en række produktioner for DR blandt andet "Børn alene på flugt" og "Jeg er ambassadøren fra Amerika" og skal hos Pipeline Production styrke fakta- og dokumentarområdet.

"Jeg kender Niels Krogsgård, hans produktioner og ikke mindst hans faglige høje niveau og kompromisløse tilgang til stoffet. Jeg er rigtig glad for, at Niels er blevet en del af Pipeline Production, og med flere nye programserier på vej har vi brug for stærke kræfter på alle pladser," udtaler Troels Uhrbrand Rasmussen, programchef hos Pipeline Production, i pressemeddelelsen.

Pipeline Production er et relativt nyt produktionsselskab, som blev stiftet i sommeren 2016. Det skete efter en fusion mellem Sand TV og Immergut. Selskabet ejes ligeligt af Kaare Sand og Lars Hammer, der tidligere ejede hhv. Sand TV og Immergut.

Pipeline Production producerer blandt andet "De unge mødre", "Fuckr med din hjrne" og "Fantastiske fund".

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Politikens Lokalaviser skal finde ny direktør efter kvaler på det svenske marked, flere medlemmer af Nordjyske Mediers bestyrelse stopper, og støttekroner regnede ned over branchen. Kom med på rundtur i ugens gang i mediebranchen.

Liberale EU-politikere varsler kamp mod fake news

Journalist og europaparlamentariker Morten Løkkegaard har stået i spidsen for den første politik til bekæmpelse af fake news for de liberale EU-politikere, der bl.a. vil kæmpe for bedre støttemuligheder til den uafhængige, undersøgende journalistik.

TV-chefer: #MeToo-debatten er vigtig - men ikke et problem hos os

Der er bred enighed om, at debatten om seksuelle krænkelser og chikane på landets mediearbejdspladser gør indtryk og rejser problematikker i branchen, der skal tages hånd om. Men de færreste mediechefer, MediaWatch har hørt fra, mener, der er et problem på deres arbejdsplads.

Seneste TV

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere