MediaWatch

Ny filmfond finder direktør hos Frontløberne

Fonden Filmtalent har sat navn på den direktør, der skal opbygge og styrke tilbuddet til regionale filmtalenter fra centralt hold.

Signe Lund Juhler skal tegne den nye fond Filmtalent

Signe Lund Juhler skifter stillingen som chef for Frontløberne i Aarhus ud for at tiltræde som direktør for Fonden Filmtalent pr. 1. maj 2016.

Det oplyser fonden i en pressemeddelelsen.

”Med Signe Lund Juhler i spidsen for den nye fond har vi fået den perfekte kombination af ledelseserfaring, viden om de kreative miljøer, entreprenørånd og lyst til at skabe en ny organisation i et tæt samarbejde med de eksisterende værksteder. Nu glæder vi os til at komme i gang for alvor”, siger Jørgen Ramskov, bestyrelsesformand i Filmtalent og adm. direktør for Radio24syv.

Filmtalent er en nyoprettet fond, der blev etableret i januar og har til formål at gøde den regionale jord for talentudviklingen i film- og tv-branchen. Målet er at skabe et mere forpligtende samarbejde og koordineret tilbud med basis i de eksisterende filmværksteder i København, Odense, Viborg og Aarhus, skriver fonden.

Signe Lund Juhler er uddannet kaospilot og har været chef for Frontløberne siden 2006. Hendes første opgave bliver at etablere et sekretariat og sætte gang i de første talentfremmende initiativer.

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Politikens Lokalaviser skal finde ny direktør efter kvaler på det svenske marked, flere medlemmer af Nordjyske Mediers bestyrelse stopper, og støttekroner regnede ned over branchen. Kom med på rundtur i ugens gang i mediebranchen.

Liberale EU-politikere varsler kamp mod fake news

Journalist og europaparlamentariker Morten Løkkegaard har stået i spidsen for den første politik til bekæmpelse af fake news for de liberale EU-politikere, der bl.a. vil kæmpe for bedre støttemuligheder til den uafhængige, undersøgende journalistik.

TV-chefer: #MeToo-debatten er vigtig - men ikke et problem hos os

Der er bred enighed om, at debatten om seksuelle krænkelser og chikane på landets mediearbejdspladser gør indtryk og rejser problematikker i branchen, der skal tages hånd om. Men de færreste mediechefer, MediaWatch har hørt fra, mener, der er et problem på deres arbejdsplads.

Seneste TV

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere