MediaWatch Logo Top
Log ind
ANNONCE
viaplay.jpg

Viaplay udvider med digitale købefilm

Viaplays brugere får mulighed for at købe nye filmtitler, kort tid efter de har forladt biografskærmen.

AF

MTG's streamingtjeneste Viaplay udvider tilbuddet til kunderne med digitale købefilm. Det skriver Viaplay i en pressemeddelelse.

Det nye tilbud betyder, at Viaplays brugere får mulighed for at købe nye filmtitler, kort tid efter de har forladt biografskærmen, til en pris på mellem 59 og 179 kr. Filmene kan ses et ubegrænset antal gange og uden internet.

Digitale købefilm er kendt fra tjenester såsom TDC's Blockbuster, Itunes og svenske Plejmo, mens Viaplay og andre streamingtjenester primært har tilbudt udlejning af film og streaming.

"Der er kun nogle få enkelte services, som tilbyder digitale købefilm, kort efter at de har været vist i biografen. Vi er super glade for, at vi nu kan tilføje køb af film til vores service. Vi har lyttet til vores brugere, som gerne vil have de nyeste film og titler så hurtigt som muligt - og den mulighed kan vi nu tilføje. Du vælger altså frit, om du vil købe eller leje film, abonnere på film og serier eller se sport. Det gør Viaplay til den mest komplette service på markedet," udtaler Jonas Karlén, adm. direktør i Viaplay, i pressemeddelelsen.

Viaplays digitale købefilm kræver kun en registreret Viaplay-konto og ikke et aktivt Viaplay-abonnement.

Modtag nyhedsbrev fra MediaWatch gratis
Velkommen til debatten
Når du kommenterer, accepterer du debatreglerne på MediaWatch
Har du spørgsmål? Find svaret her