MediaWatch Logo Top
Log ind
ANNONCE
Christian Kemp.jpg

Dansk Discovery-boss får finsk tv-forretning under sig

Den danske topchef for Discovery Networks skal stå i spidsen for tv-koncernens forretning i Finland. Han fortsætter som adm. direktør i Discovery i Danmark.

AF

Adm. direktør i Discovery Networks Danmark Christian Kemp får større ansvar i den internationale tv-koncern. Med øjeblikkelig virkning får Christian Kemp nemlig også ansvaret for Discovery Networks Finland.

Det meddeler tv-koncernen i en pressemeddelelse.

Christian Kemp overtager ansvaret for den finske forretning fra Juha Järvelä, som har været konstitueret på posten i en periode. Juha Järvelä vender tilbage til sin hidtidige position som økonomidirektør. Christian Kemps rolle bliver at styrke Discoverys tv-forretning i Finland "ved at skabe yderligere værdi for kommercielle partnere og forbrugere", oplyser Discovery.

Udnævnelsen får ingen betydning for den danske del af Discovery, som Christian Kemp fortsat vil være adm. direktør for.

”Vi har øget vores investeringer i Finland gennem lanceringen af nye kanaler, styrkelsen af eksisterende kanaler samt investeringer i indhold. Christian har en meget stærk kommerciel baggrund, og hans forretningsekspertise bliver uvurderlig i vores arbejde med at skabe ekstra værdi i vores tv-forretning i Finland," udtaler Dominic Coles, driftsdirektør i Discovery Networks Northern Europe.

Vil bruge danske erfaringer

Christian Kemp ser frem til udfordringen og mener, at hans erfaringer fra det danske marked er en stor styrke.

”Jeg er meget begejstret for at slutte mig til det finske hold. Seningen hos Discovery Networks Finland er i en rigtig god udvikling med en vækst på 27 pct. sidste år, og 2016 er startet endnu bedre. Det finske mediemarked er i øjeblikket på vej gennem faser, som det danske allerede har passeret. Derfor tror jeg, at min danske ekspertise vil være en stor styrke i Finland,” udtaler Christian Kemp.

Christian Kemp blev ansat i det daværende SBS i Danmark i 2005. Fra 2006 til 2013 var han kommerciel direktør, inden han blev adm. direktør, da Discovery i 2013 opkøbte SBS i Norden. Tidligere har Christian Kemp arbejdet for MTG, bl.a. som direktør for New Media.

Modtag nyhedsbrev fra MediaWatch gratis
Velkommen til debatten
Når du kommenterer, accepterer du debatreglerne på MediaWatch
Har du spørgsmål? Find svaret her