MediaWatch Logo Top
Log ind
ANNONCE
POLFOTO_47280683.jpg Formand for Vivendis supervisory board Vincent Bolloré (tv.), som også bag Bolloré Group. | Foto: Jacques Brinon/AP/Polfoto/Arkiv

Ejer af Canal+ hæver buddet på spilproducent

Der er gang i en opkøbskamp mellem Vivendi, der står bag bl.a. Canal+, og spilselskabet Gameloft, der vægrer sig ved at blive solgt til Vivendi.

AF

Vivendi er ivrige efter at få fingrene i spilproducenten Gameloft, og det har fået Vivendi til at hæve buddet på spilselskabet. Det skriver Financial Times.

Vivendi, der står bag bl.a. Canal+ og Universal Music og har en ejerandel i produktionskæmpen Banijay Zodiak, bød i første omgang 6 euro pr. aktie. Det blev imidlertid afvist af Gameloft, der ikke mente, at buddet var godt nok, og at Vivendi i øvrigt ikke har "et eneste selskab, der kan give synergier til Gameloft," meddelte spilproducenten ifølge Financial Times.

Nu er buddet så hævet til 7,20 euro pr. aktie. Det værdiansætter Gameloft til en værdi på omkring 610 mio. euro, svarende til 4,6 mia. kr.

Købstilbuddet kommer, efter Vivendi tidligere på året krydsede en ejerandel på 30 pct. i Gameloft. Og dermed er Vivendi ifølge fransk lov forpligtet til at give et tilbud til de øvrige aktionærer i Gameloft.

Modtag nyhedsbrev fra MediaWatch gratis
Velkommen til debatten
Når du kommenterer, accepterer du debatreglerne på MediaWatch
Har du spørgsmål? Find svaret her