MediaWatch

Ejer af Canal+ hæver buddet på spilproducent

Der er gang i en opkøbskamp mellem Vivendi, der står bag bl.a. Canal+, og spilselskabet Gameloft, der vægrer sig ved at blive solgt til Vivendi.

Formand for Vivendis supervisory board Vincent Bolloré (tv.), som også bag Bolloré Group.

Vivendi er ivrige efter at få fingrene i spilproducenten Gameloft, og det har fået Vivendi til at hæve buddet på spilselskabet. Det skriver Financial Times.

Vivendi, der står bag bl.a. Canal+ og Universal Music og har en ejerandel i produktionskæmpen Banijay Zodiak, bød i første omgang 6 euro pr. aktie. Det blev imidlertid afvist af Gameloft, der ikke mente, at buddet var godt nok, og at Vivendi i øvrigt ikke har "et eneste selskab, der kan give synergier til Gameloft," meddelte spilproducenten ifølge Financial Times.

Nu er buddet så hævet til 7,20 euro pr. aktie. Det værdiansætter Gameloft til en værdi på omkring 610 mio. euro, svarende til 4,6 mia. kr.

Købstilbuddet kommer, efter Vivendi tidligere på året krydsede en ejerandel på 30 pct. i Gameloft. Og dermed er Vivendi ifølge fransk lov forpligtet til at give et tilbud til de øvrige aktionærer i Gameloft.

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Politikens Lokalaviser skal finde ny direktør efter kvaler på det svenske marked, flere medlemmer af Nordjyske Mediers bestyrelse stopper, og støttekroner regnede ned over branchen. Kom med på rundtur i ugens gang i mediebranchen.

Seneste TV

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere