MediaWatch Logo Top
Log ind
ANNONCE
Jeppe photo1.jpg Jeppe Damgaard er ny distributionsdirektør i Turner.

Turner i Norden henter distributionsdirektør i MTG

Business director i MTG skal fremover være distributionsdirektør i Turner, der står bag bl.a. CNN, TNT og Cartoon Network,

AF

Den nordiske del af Turner har ansat Jeppe Damgaard som ny distributionsdirektør. Det skriver Turner i en pressemeddelelse.

Jeppe Damgaard kommer fra en stilling som business director i MTG, hvor han bl.a. havde ansvaret for distribution at MTG's kanalportefølje. Hos Turner tilknyttes Jeppe Damgaard til kontoret i København og skal referere til Turners adm. direktør for den nordiske region, Bo Falk Østergaard, oplyser Turner.

"Vi er utroligt glade for ansættelsen af Jeppe Damgaard, da det vil hjælpe os med næste skridt i vores vækst med en ny strategi, som sætter forbrugeren i centrum for alt, hvad vi gør. Set fra et distributionssynspunkt betyder det for eksempel, at vi gennem vores distributionspartnere tilbyder vores stærke og globalt elskede brands som både lineære kanaler og video on demand," udtaler Bo Falk Østergaard i meddelelsen.

Turner Broadcasting System International er en del af Turner Broadcasting System, som står bag CNN, TNT, Cartoon Network, Boomerang og Turner Classic Movies. Selskabet har over 160 kanaler med 38 brands.

Modtag nyhedsbrev fra MediaWatch gratis
Velkommen til debatten
Når du kommenterer, accepterer du debatreglerne på MediaWatch
Har du spørgsmål? Find svaret her