MediaWatch Logo Top
Log ind
ANNONCE

Svensk DR-pendant samarbejder med Viaplay om dramaserie

SVT står bag ny dramaserie på 20 afsnit i samarbejde med MTG's streamingtjeneste Viaplay.

AF
viaplay.jpg

I efteråret 2017 er der premiere på en svensk dramaserie med titlen ""Vår tid är nu". Bag serien står SVT, som er den svenske pendant til DR, og MTG's streamingtjeneste Viaplay. Det oplyser Viaplay i en pressemeddelelse.

Serien kommer til at have 20 afsnit og udspiller sig over flere årtier fra 1945 og fremefter. Serien får først premiere på SVT og et år senere på Viaplay.

"Højkvalitets dramaserier garanterer et bredt publikum, så det er en genre, vi satser stort på. Vi tænker hele tiden i nye baner for at kunne tilbyde vores kunder den bedste underholdning, og samarbejdet med SVT omkring "Vår tid er nu" er den seneste i rækken af satsninger på helt eller delvist egen produceret indhold som "Swedish Dicks" og "Black Widows". Vi er stolte over at opføre denne produktion i samarbejde med SVT, som står bag nogen af de bedste dramaserier i Norden," siger Jonas Karlen, adm. direktør hos Viaplay, i pressemeddelelsen.

Seriens handling kommer til at centrere sig om en familie i Stockholm, der driver en restaurant, og restaurantens personale.

Modtag nyhedsbrev fra MediaWatch gratis
Velkommen til debatten
Når du kommenterer, accepterer du debatreglerne på MediaWatch
Har du spørgsmål? Find svaret her