MediaWatch

BBC føjer fire nye navne til Top Gear-holdet

En kvindelige racerkører, en Youtube-stjerne, en tidligere Formel 1-ejer og en bilanmelder slutter sig til Matt LeBlanc og Chris Evans.

BBC's populære bilprogram "Top Gear" vender tilbage på skærmen i maj. I sidste blev det offentliggjort, at Matt LeBlanc, der er kendt fra tv-serien "Venner", bliver medvært sammen med Chris Evans.

Nu løfter BBC sløret for resten af "Top Gear"-holdet, skriver tv-stationen i en pressemeddelse.

De nye ansigter er den tyske racerkører Sabine Schmitz, tv-vært, tidligere teamejer og nuværende Formel 1-kommentator Eddie Jordan, vært og bilanmelder Rory Reid samt Chris Harris, som har sin egen kanal på Youtube om biler, der har opnået mere end 24 mio. afspilninger.

Chris Evans har overtaget værtsrollen for den hidtidige værtstrio bestående af Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May. De forlod programmet under stor postyr, efter at Jeremy Clarkson blev fyret for et angreb på en producer på "Top Gear".

De tre tidligere "Top Gear"-værter skal fremover lave et bilprogram for Amazon. Ifølge Financial Times har aftalen en værdi på 250 mio. dollar svarende til 1,7 mia. kr. for tre sæsoner af et nyt bilprogram.

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Politikens Lokalaviser skal finde ny direktør efter kvaler på det svenske marked, flere medlemmer af Nordjyske Mediers bestyrelse stopper, og støttekroner regnede ned over branchen. Kom med på rundtur i ugens gang i mediebranchen.

Liberale EU-politikere varsler kamp mod fake news

Journalist og europaparlamentariker Morten Løkkegaard har stået i spidsen for den første politik til bekæmpelse af fake news for de liberale EU-politikere, der bl.a. vil kæmpe for bedre støttemuligheder til den uafhængige, undersøgende journalistik.

TV-chefer: #MeToo-debatten er vigtig - men ikke et problem hos os

Der er bred enighed om, at debatten om seksuelle krænkelser og chikane på landets mediearbejdspladser gør indtryk og rejser problematikker i branchen, der skal tages hånd om. Men de færreste mediechefer, MediaWatch har hørt fra, mener, der er et problem på deres arbejdsplads.

Seneste TV

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere