MediaWatch Logo Top
Log ind
ANNONCE
New Top Gear host Matt LeBlanc host Chris Evans and The Stig (c) TopGe   .jpg Foto: PR-foto

Venner-stjerne slutter sig til nyt "Top Gear"

Skuespiller fra den populære amerikanske tv-serie "Venner" skal være medvært i BBC's nye udgave af "Top Gear".

AF

Den amerikanske skullespiller Matt LeBlanc, som er kendt fra rollen som Joey i tv-serien "Venner", skal være medvært i den nye udgave af BBC's bilprogramm "Top Gear", skriver BBC Worldwide i en pressemeddelelse.

"Som bil-nørd og kæmpe fan af "Top Gear" er det en ære at være en del af det nye kapitel i dette legendariske show," udtaler Matt LeBlanc i meddelelsen.

Venner-stjernen bliver den første ikke-britiske vært i programmets 39 årige historie. Han er ikke helt ny i "Top Gear"-sammenhæng, idet han har medvirket i to afsnit af programmet tidligere. Her satte han den hurtigste tid af alle til dato i indslaget "Stay in a Reasonably Priced Car".

"Matt er et benzinhoved ligesom jeg, og jeg er så spændt på, at han skal være med på Top Gear," udtaler Chris Evans, der er hovedvært på programmet.

Chris Evans har overtaget værtsrollen for den hidtidige værtstrio bestående af Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May. De forlod programmet under stor postyr, efter at Jeremy Clarkson blev fyret for et angreb på en producer på "Top Gear".

De tre tidligere "Top Gear"-værter skal fremover lave et bilprogram for Amazon. Ifølge Financial Times har aftalen en værdi på 250 mio. dollar svarende til 1,7 mia. kr. for tre sæsoner af et nyt bilprogram.

Modtag nyhedsbrev fra MediaWatch gratis
Velkommen til debatten
Når du kommenterer, accepterer du debatreglerne på MediaWatch
Har du spørgsmål? Find svaret her