MediaWatch

Monday henter nye producenter

To nye producenter med fortid fra bl.a. DR er fra årsskiftet blevet tilføjet Mondays producenthold.

Produktionsselskabet Monday har hyret to nye producenter til programafdelingen. Der er tale om Dan Mogensen og Lasse Charley Pedersen, skriver selskabet i en pressemeddelelse.

”Med Dan og Lasse på producent-holdet, er vi klar til at kaste os sultent over 2016. Dans brede baggrund fra såvel reality, comedy og underholdning, plus Lasses stærke fundering i moderne public service programmer og nyskabende fortælleformer, forsikrer mig om, at Monday i 2016 kan fortsætte den stærke kreative udvikling, med nye originale programideer og eksekvering på højeste niveau,” udtaler Mondays programdirektør, Nicolai Bo Hjeds, i meddelsen.

47-årige Dan Mogensen har en baggrund som producent hos flere danske produktionsselskaber, mens Lasse Charley Pedersen er 37 år og kommer fra DR. Her har han produceret flere af ”Jeg er…”-serierne til DR3 samt dokumentar-serien ”Da Danmark blev Suspekt”.

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Politikens Lokalaviser skal finde ny direktør efter kvaler på det svenske marked, flere medlemmer af Nordjyske Mediers bestyrelse stopper, og støttekroner regnede ned over branchen. Kom med på rundtur i ugens gang i mediebranchen.

Liberale EU-politikere varsler kamp mod fake news

Journalist og europaparlamentariker Morten Løkkegaard har stået i spidsen for den første politik til bekæmpelse af fake news for de liberale EU-politikere, der bl.a. vil kæmpe for bedre støttemuligheder til den uafhængige, undersøgende journalistik.

TV-chefer: #MeToo-debatten er vigtig - men ikke et problem hos os

Der er bred enighed om, at debatten om seksuelle krænkelser og chikane på landets mediearbejdspladser gør indtryk og rejser problematikker i branchen, der skal tages hånd om. Men de færreste mediechefer, MediaWatch har hørt fra, mener, der er et problem på deres arbejdsplads.

Seneste TV

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere