MediaWatch Logo Top
Log ind
ANNONCE
POLFOTO_38932730.jpg | Foto: Finn Frandsen/Polfoto/Arkiv

TV 2 sætter pris på business-kanal

Abonnementprisen på den nye on demand business-kanal "TV 2 Business" bliver i den lavere ende blandt streaming-tilbudene, når den går i luften før sommer.

AF

TV 2's kommende businesskanal, TV 2 Business, der har været undervejs i mere end et år, går i luften inden sommerferien, skriver Finans.

Kanalen bliver en del af abonnementet på TV 2 Play - men vil derudover også kunne købes for sig selv til 49 kr. om måneden, skriver Finans. Til sammenligning koster dagbladet Børsens on demand business-kanal 99 kr. om måneden, hvis man ikke er abonnent på avisen, men alene vil kunne se Børsen Play. Netflix, TV 2 Play og Viaplay ligger i samme leje for et basisabonnement.

TV 2 mistede før jul den oprindelige partner på business-projektet, da Berlingske Media trak sig fra samarbejdet. Siden er ingen nye partnerskaber spiret, selvom TV 2 gerne havde delt investeringen og arbejdet med at opbygge en abonnementsbase inden for erhvervsmålgruppen med en partner.

Selvom investeringen bliver større for TV 2 uden en partner, regner koncernen med breakeven for kanalen inden for en overskuelig periode, siger nyheds- og souschef på TV 2 Nyhederne, Jacob Nybroe.

"Vi regner med breakeven ret hurtigt. Sådan ser det ud lige nu. Vi opererer ikke med, at det er noget, vi skal lukke igen," siger Jacob Nybroe til Finans.

I den oprindelige plan for kanalen ville TV 2 og Berlingske knytte omkring 20 medarbejdere til kanalen. Hvor mange kræfter TV 2 vil hyre til den nye satsning på erhvervsstoffet er endnu ikke meldt ud.

Modtag nyhedsbrev fra MediaWatch gratis
Velkommen til debatten
Når du kommenterer, accepterer du debatreglerne på MediaWatch
Har du spørgsmål? Find svaret her