MediaWatch

Dansk Filmskat rykker ind på Apple TV

De klassiske danske film i Dansk Filmskat kan fra i dag ses på det nye Apple TV.

Skuespiller og instruktør Erik Clausen ved lanceringen af Dansk Filmskat

Dansk Filmskat, der hører under Nordisk Film, lancerer i dag en app til Apple TV. Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Tjenesten gik i luften i februar 2015 og er i forvejen tilgængelig på computer, tablet, Chromecast og Sony Playstation.

"Jeg er rigtig glad for, at vi kan indlede året med så god en nyhed til Dansk Filmskats medlemmer. Med lanceringen på Apple TV ser vi også frem til at kunne byde nye brugere velkommen indenfor hos Dansk Filmskat," siger Ole Martini, direktør for consumer channels i Nordisk Film, i pressemeddelelsen.

Af meddelelsen fremgår det desuden, at Dansk Filmskat er på vej til at blive tilgængelig på endnu en platform. Historien melder imidlertid ikke noget om, hvilken platform der er tale om.

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Politikens Lokalaviser skal finde ny direktør efter kvaler på det svenske marked, flere medlemmer af Nordjyske Mediers bestyrelse stopper, og støttekroner regnede ned over branchen. Kom med på rundtur i ugens gang i mediebranchen.

Liberale EU-politikere varsler kamp mod fake news

Journalist og europaparlamentariker Morten Løkkegaard har stået i spidsen for den første politik til bekæmpelse af fake news for de liberale EU-politikere, der bl.a. vil kæmpe for bedre støttemuligheder til den uafhængige, undersøgende journalistik.

TV-chefer: #MeToo-debatten er vigtig - men ikke et problem hos os

Der er bred enighed om, at debatten om seksuelle krænkelser og chikane på landets mediearbejdspladser gør indtryk og rejser problematikker i branchen, der skal tages hånd om. Men de færreste mediechefer, MediaWatch har hørt fra, mener, der er et problem på deres arbejdsplads.

Seneste TV

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere