MediaWatch

Metronome finder ny producent hos Mastiff

Ny producent på Metronome skal bl.a. stå i spidsen for "Familien på bryggen" til TV3.

Metronome Productions udvider fra det nye år producentgruppen med Jakob Skovgaard Nielsen, som starter som producent på "Familien på Bryggen", som Metronome producerer for TV3.

Det oplyser Metronome i en pressemeddelelse.

Jakob Skovgaard Nielsen kommer fra en stilling som redaktionschef på Mastiff, hvor han bl.a. har arbejdet med "Made in Denmark" til DR2, "Paradise Hotel" til TV3. Han har desuden været udlån til Blu i forbindelse med deres produktion af X Factor for DR1.

”Han har en meget bred profil inden for alt fra underholdning og reality til reportage og livsstil. Han er respekteret i branchen for sit høje faglige niveau og har stået i spidsen for og drevet store programformater. Uanset genre har han vist en veludviklet sans for sætte store karakterer i scene i gode fortællinger – et talent han i første omgang kan slå på i sit arbejde med "Familien på Bryggen"," siger programchef Steffen Bjergved i meddelelsen.

Jakob Skov Nielsen har også været på Metronome tidligere, som post-producer på Masterchef, oplyser selskabet.

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Politikens Lokalaviser skal finde ny direktør efter kvaler på det svenske marked, flere medlemmer af Nordjyske Mediers bestyrelse stopper, og støttekroner regnede ned over branchen. Kom med på rundtur i ugens gang i mediebranchen.

Liberale EU-politikere varsler kamp mod fake news

Journalist og europaparlamentariker Morten Løkkegaard har stået i spidsen for den første politik til bekæmpelse af fake news for de liberale EU-politikere, der bl.a. vil kæmpe for bedre støttemuligheder til den uafhængige, undersøgende journalistik.

TV-chefer: #MeToo-debatten er vigtig - men ikke et problem hos os

Der er bred enighed om, at debatten om seksuelle krænkelser og chikane på landets mediearbejdspladser gør indtryk og rejser problematikker i branchen, der skal tages hånd om. Men de færreste mediechefer, MediaWatch har hørt fra, mener, der er et problem på deres arbejdsplads.

Seneste TV

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere