MediaWatch

KNR ansætter ny direktør

Den grønlandske medievirksomhed har ansat ny direktør, der tiltræder 1. april.

Den grønlandske public service-station KNR har fra 1. april Karl-Henrik Simonsen i direktørstolen. Det oplyser KNR.

Karl-Henrik Simonsen kommer fra en stilling som HR-chef i den grønlandske post- og televirksomhed, Tele-Post. Den post har han haft siden 2007, og før det var han i en årrække ansat i det grønlandske politi.

"Bestyrelsen vurderer, at Karl-Henrik Simonsen er den rette person til at løfte den tunge opgave som direktør i KNR, og samtidig er han en person, som med den grønlandske mentalitet og kultur i bagagen, kan være bannerfører i KNR's videre udvikling," skriver KNR's bestyrelsesformand, Nukaraq Eugeniu, ifølge KNR i en kommentar til ansættelsen.

KNR mistede for nylig sin direktør. Jacob Abelsen sagde i oktober sin direktørstilling op efter kun et halvt år på posten. Det skete, fordi han ville påtage sig andre opgaver. Siden da har vicedirektør i KNR, Jan Berg, fungeret som direktør.

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Politikens Lokalaviser skal finde ny direktør efter kvaler på det svenske marked, flere medlemmer af Nordjyske Mediers bestyrelse stopper, og støttekroner regnede ned over branchen. Kom med på rundtur i ugens gang i mediebranchen.

Liberale EU-politikere varsler kamp mod fake news

Journalist og europaparlamentariker Morten Løkkegaard har stået i spidsen for den første politik til bekæmpelse af fake news for de liberale EU-politikere, der bl.a. vil kæmpe for bedre støttemuligheder til den uafhængige, undersøgende journalistik.

TV-chefer: #MeToo-debatten er vigtig - men ikke et problem hos os

Der er bred enighed om, at debatten om seksuelle krænkelser og chikane på landets mediearbejdspladser gør indtryk og rejser problematikker i branchen, der skal tages hånd om. Men de færreste mediechefer, MediaWatch har hørt fra, mener, der er et problem på deres arbejdsplads.

Seneste TV

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere