MediaWatch

TV 2 udskifter tidlig 'Go' Aften' med 'Go' Appetit'

Fladen op til Nyhederne kl. 18 skifter fra paneldebat til madlavning på TV 2.

TV 2 går fremover i køkkenet op til de tidlige nyheder kl. 18.

Fra næste uge erstatter madprogrammet 'Go' Appetit' første del af 'Go' Aften Danmark' på sendeplanen mellem kl. 17.20 og 17.50, der siden nytår har været øremærket til en paneldebat om dagsaktuelle emner.

Men et how-to madprogram som Go' Appetit, hvor der hver dag laves en ny ret live, som seerne kan gå i køkkenet og lave efterfølgende, passer bedre til ind i danskernes dagsrytme end debat, siger TV 2-redaktør Jes Schrøder:

"'Go’ appetit' lægger sig i den anvendelige ”Go’”-tradition for news you can use – i dette tilfælde food you can cook. Vi tror på, at mange danskere gerne vil investere 25 minutter i at lave god og lækker mad til familien," siger Jes Schrøder i en pressemeddelelse.

Værter i programmet bliver på skift den tidligere 'Go’ morgen Danmark'-vært Ibi Støving samt ny TV 2-vært Steen Langeberg, der kommer fra DR radio.

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Politikens Lokalaviser skal finde ny direktør efter kvaler på det svenske marked, flere medlemmer af Nordjyske Mediers bestyrelse stopper, og støttekroner regnede ned over branchen. Kom med på rundtur i ugens gang i mediebranchen.

Liberale EU-politikere varsler kamp mod fake news

Journalist og europaparlamentariker Morten Løkkegaard har stået i spidsen for den første politik til bekæmpelse af fake news for de liberale EU-politikere, der bl.a. vil kæmpe for bedre støttemuligheder til den uafhængige, undersøgende journalistik.

TV-chefer: #MeToo-debatten er vigtig - men ikke et problem hos os

Der er bred enighed om, at debatten om seksuelle krænkelser og chikane på landets mediearbejdspladser gør indtryk og rejser problematikker i branchen, der skal tages hånd om. Men de færreste mediechefer, MediaWatch har hørt fra, mener, der er et problem på deres arbejdsplads.

Seneste TV

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere