MediaWatch

TV

"Vi er pivstolte over DR3"

JULESTAFET 2017. Paradise Papers og Panama Papers var årets store historier, som viser, hvad globalt journalistisk samarbejde kan udrette, mener DR's mediedirektør Henriette Marienlund, der peger på de kommende medieforhandlinger, som værende næste års cliffhanger.

"Vi har trukket det korteste strå"

Ønsket om nye kræfter og endnu tættere fokus på medieforretningen kostede i går Lasse Bolander formandsposten i Nordjyske Medier. Vemodigt og ærgerligt, men det er ejerens ret at gøre, siger den nu forhenværende formand.

Yousee-ejer øger sikkerheden

Efter Yousees nedbrud under dronningens nytårstale sidste år har TDC skruet op for sikkerhedsarbejdet ved bl.a. at hyre en ny sikkerhedschef.

Mette Bock sigter efter bred medieaftale

Kulturministeren vil gerne have et bredt medieforlig, men hellere have et smalt forlig, der "for alvor rykker noget", end et bredt forlig. Regeringens udspil præsenteres i begyndelsen af 2018.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Regeringen tilbød DF at skære 12,5 pct. af DR, Filminstituttet fandt sin nye direktør, dagblade er klar på en omfordeling af mediestøtten, og Troels Mylenberg sagde farvel til Jysk Fynske Medier. Kom med på rundtur i ugen i mediebranchen.

Test din MediaIQ

Har du fulgt ordentligt med i mediebranchen i den seneste uge? Ellers har du chancen for at blive opdateret og testet her - og vinde en iPad.

TV 2 Regionerne går sammen om Play-app

TV 2 Regionerne vil stemple ind på streamingmarkedet og lægger fundamentet til en ny fælles Play-app med to regioner som frontløbere. "Det her er vores kommende hjem," siger digital udviklingschef.

Fagfolk: DR-besparelse vil koste kanaler

Hvis DR bliver pålagt en besparelse på 12,5 pct., eller cirka 500 mio. kr. årligt, som regeringen har luftet i et udspil i finanslovsforhandlingerne, vil det kalde på en lukning af kanaler, mener flere fagfolk.

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere