MediaWatch Logo Top
Log ind
ANNONCE
jakob nielsen.jpg

Test din MediaIQ

Har du fulgt ordentligt med i mediebranchen i den seneste uge? Ellers har du chancen for at blive opdateret og testet her - og vinde en iPad Mini.

canal_digital.jpg

Canal Digital udvider streamingunivers

Tv-distributøren har indgået aftaler med en række tv-selskaber i et forsøg på at løfte underholdningstilbuddet i bl.a. selskabets streamingtjeneste.

POLFOTO_4982562.jpg

Forening: 50.000 danskere abonnerer på pirat-tv

Card sharing er fortsat den største trussel mod tv-selskaberne, når det kommer til ulovlig tv-sening. Men inden for få år er en anden metode den mest udbredte, forudser tv-selskabernes piratjægere.

Mercur-roed-bil-720-x.jpg

Top 20: TV 2 Charlie-debutant bider sig fast

DR1's X Factor er tilbage på toppen af seerbarometeret, efter tidligere TV 2-topscorer er stoppet og har taget sine høje seertal med sig. TV 2's dramasatsninger er dog stadig repræsenteret på listen.

dr1_airlook.jpg

Sådan har tv-kanalernes rækkevidde udviklet sig

DR's kanaler har fastholdt en fri, bred bane ud til de danske tv-seere på traditionel kabel-tv, mens især nichekanalerne fra de kommercielle tv-stationer taber terræn, viser udviklingen de seneste fem år.

Vognmagergade_fotograf-martin-lind.jpg

Briefing: Ugen i mediebranchen

To sværvægtere præsenterede regnskaber, TV3-ejer et frasalg i den tunge vægtklasse, Søndagsavisen ny sparerunde, og endelig præsenterede SDU dette års journalistiske fellow. Få rundturen i ugens mediebegivenheder her.

Jørgen Madsen.jpg

MTG varsler flere frasalg og opkøb

Potentialet er stort i MTG's frasolgte baltiske aktiviteter, men større andre steder. Topchef varsler flere opkøb og flere frasalg på den strategiske rejse, der skal sætte større fokus på Norden og de digitale forretninger.

Vognmagergade_fotograf-martin-lind.jpg

Test din MediaIQ

Har du fulgt ordentligt med i mediebranchen i den seneste uge? Ellers har du chancen for at blive opdateret og testet her - og vinde en iPad Mini.

Jørgen Madsen.jpg

MTG sælger sin tv-forretning i Baltikum

Den svenske mediekoncern bag TV3-kanalerne sælger sine forretninger i Estland, Letland og Litauen for trecifret millionbeløb. Indtægterne skal bruges til yderligere digital transformation.

borgen.jpg

Britisk anmelder: "Nordic noir" er død

Den skandinaviske tv-genre, som især DR har været eksponent for, lider under øget efterspørgsel og for mange brede samarbejder, der sænker barren/kvaliteten, mener britisk anmelder.

POLFOTO_60992589.jpg

Adidas dropper tv-reklamer

De yngre forbrugere nås via digitale kanaler og ikke tv-reklamer, mener Adidas, der skrotter tv-mediet i ny strategi.