MediaWatch Logo Top
Log ind
ANNONCE
TV_2_TH_foyer_NEWS_studie_2400_px.jpg

Briefing: Ugen i mediebranchen

Staten har fundet rådgivere til TV 2-salg, Haagerup sender stikpille til private medier, og rubrikforretning var lyspunktet i Jysk Fynske Medier i 2016. Kom med på rundtur i ugens begivenheder i mediebranchen.

119243885.jpg

DR erkender fejl og ubalance i P1-dokumentar

P1-dokumentaren "Løgnen om Operation Bøllebank" rummede flere journalistiske fejltrin, konkluderer DR-vagthund, der giver en klager medhold. Redaktionschef erkender flere mangler.

RITZAU_46056730.jpg

Test din MediaIQ

Har du fulgt ordentligt med i mediebranchen i den seneste uge? Ellers har du chancen for at blive opdateret og testet her - og vinde en iPad Mini.

Netflix film Okja.jpg

Netflix-film stoppet i Cannes med buhen

Netflix har nægtet at lade sin film "Okja" vise i franske biografer på grund af biografernes eksklusivitet på at vise premierefilm i landet. I Cannes afbrydes filmen af buhen.

POLFOTO_56250293.jpg

Politikere går ind i OL-strid

DR og TV 2 kæmper for at få OL-rettigheder fra 2018, men mener Discovery forlanger en for høj pris for dem. DF vil have minister på banen i sagen, som flere ordførere mener sår tvivl om sportlisten.

AndersBlauenfeldt_TV_2.jpg

Debat: Goddag mand, streaming

Anders Blauenfeldt, digital direktør på TV 2, mener, at ordet "streaming" giver anledning til begrebsforvirring, og giver i dette indlæg sit bud på en fælles brug af ordet.

tv2_norge.jpg

TV 2 i Norge læste ansattes mails i jagt på læk

Mails mellem en tillidsrepræsentant og det norske journalistforbunds advokater er blandt de mails, som ledelsen i Egmonts norske tv-station har læst som led i en undersøgelse af læk om tv-stationens økonomi.