MediaWatch Logo Top
Log ind
ANNONCE
Stofa bygning_0.jpg

Stofa får det svært i fremtidens tv-marked

Stofas plan om at satse på unikt indhold til at få flere kunder i butikken er den rigtige vej at gå, men Stofa får alligevel svært ved at klare sig i fremtidens marked, lyder det fra Sydbank.

POLFOTO_44635301 Rupert Murdoch.jpg

Fox News ramt af endnu et søgsmål

Elleve ansatte i Fox News har lagt sag an mod tv-stationen for racediskrimination. Det kommer kort efter nyhedsmediet fyrede sin top-vært efter anklager om sexchikane.

Avalanche_Studios_in_Stockholm.jpg

Egmont investerer tocifret millionbeløb i spilfirma

Nordisk Film, der er ejet af Egmont-koncernen, køber sig ind i svensk computerspilfirma, der står bag spil som "Mad Max" og "Just Cause" for ca. 77 mio. kr. Det er koncernens hidtil største opkøb i gaming-industrien.

Berlingske Media

Briefing: Ugen i mediebranchen

Berlingske meldte sig på banen som bejler til TV 2, Jysk Fynske præsenterede stort underskud for 2016, og nye tal viste fremgang på mobilannoncemarkedet. Få overblikket over ugen i mediebranchen.

optagelser til dichte polfoto Sebastian Buur Gundvald-version3.jpg

Filmselskab i strid med journalist om boksefilm

Til juni sender Nimbus Film en spillefilm om en bokselegende i biograferne. Freelancejournalist er nervøs for, at filmen er baseret på hendes biografi om bokseren, uden hun bliver kompenseret for det.

TV_2_TH_foyer_NEWS_studie_2400_px.jpg

Test din MediaIQ

Har du fulgt ordentligt med i mediebranchen i den seneste uge? Ellers har du chancen for at blive opdateret og testet her - og vinde en iPad Mini.