MediaWatch Logo Top
Log ind
ANNONCE
RITZAU_62657904.jpg

Briefing: Ugen i mediebranchen

Fratrædelsesordninger i DR, toppen af den danske mediebranche til fælles møde og farvel til "X Factor" på DR1 er blandt nedslagspunkterne i denne uges overblik over branchens begivenheder.

Sune Roland Jensen

TV 2 Zulu skruer ned for humoren - DR3 skruer op

TV Festival. Nichekanalen skal flytte "lidt ud af comedy-klubben" for at give plads til mere reportage og fiktion, lyder det chefen for TV 2's nichekanaler. Omvendt vil DR3 skrue op for humoren.

Ulla-Pors-Nielsen-NEWS-720x.jpg

News forlænger 22-nyheder til weekenden

TV 2's nyhedskanal lancerer sen nyhedsudsendelse i weekenden, hvor "22 Nyhederne" holder weekend. Samtidig skruer News op for dækningen af det tyske valg med bl.a. et nyt magasinprogram.

145374137.jpg

Test din MediaIQ

Har du fulgt ordentligt med i mediebranchen i den seneste uge? Ellers har du chancen for at blive opdateret og testet her - og vinde en iPad.

POLFOTO_58913366.jpg

S kræver svar om DR-fratrædelser

Oplysningerne om kulturminister Mette Bocks fratrædelselsesaftale fra DR i 2009, får socialdemokraterne til at kræve en redegørelse fra DR og bede Rigsrevisionen tjekke DR's ordninger.

RITZAU_62657904.jpg

Mette Bock: Min kasket er en helt anden i dag

Kulturminister Mette Bocks fratrædelsesgodtgørelse i DR møder kritik. Selv bemærker ministeren, at det ligger langt tilbage i historien, og at det ikke påvirker hendes tilgang til de kommende medieforhandlinger.

Anne Garlichs programdirektør Discovery.jpg

Discovery: Kanal 5 skal være en af de uundværlige

TV Festival. Discoverys mål er at gøre Kanal 5 til en af de hovedkanaler, som seerne ikke vil undvære, mens TV3 ikke har mistet appetitten på nye satsningen trods lunke erfaringer og glæder sig over streamingudvikling.

Reklameskilt annonce outdoor POLFOTO_452275.jpg

Annoncemarkedet lagde svagt fra land i 2017

Bureauernes annonceindkøb faldt med få undtagelser for alle traditionelle medier i første halvår. Væksten for de digitale kanaler opvejer dog i det samlede markedsbillede.