MediaWatch

Radiostationer hilser større mediepulje velkommen

To lokale radioselskaber ser gerne, at tanker om en forøgelse af Public Service Puljen bliver til virkelighed.

Hvis Public Service Puljen bliver større og åbnet op for flere medietyper, så vil det blive mødt med glæde hos lokalradioerne Radio ABC og Radio Limfjord. Det skriver Politiken.

Tankerne om at putte flere penge i puljen og samtidig gøre det muligt for andre end tv-selskaber at søge støtte er blevet præsenteret af bl.a. Venstre og Dansk Folkeparti i den mediedebat, der i øjeblikket agerer optakt til det kommende medieforlig.

Radio ABC's adm. direktør, Ole Søndergaard, mener, at en øget pulje eksempelvis vil kunne bruges af radioselskabet til at lave nyheder til den yngre målgruppe også om aftenen.

"I dag er der mennesker, som ikke møder nyheder i deres hverdag længere. Og der er lokale historier, som ikke bliver fortalt længere. Det kan de her penge være med til at ændre," siger Ole Søndergaard til Politiken.

Nogenlunde enslydende toner kommer fra Anders Josefsen, der står bag Radio Limfjord og Limfjord Plus.

Forsiden lige nu

Mr. TV kritiserer DR: I lever ikke op til Pippi-princip

DR varetager egne interesser frem for at agere lokomotiv for den samlede danske tv-branche, mener tidligere Yousee-direktør. DR-direktør afviser, at DR ikke samarbejder, men siger, at DR's rolle først og fremmest er at levere public service til alle danskere.

Ny formand for Medienævnet

Kulturminister Mette Bock (LA) har udpeget et nyt Medienævn, og det betyder nye folk i hovedparten af stolene. Blandt andet formanden er nyudnævnt.

Seneste Radio

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere