MediaWatch Logo Top
Log ind
ANNONCE
24syv look klar.jpg

Radio24syv henter nyt medlem til ledelsen

Graverjournalist på public service-radioen bliver ny redaktionschef for 24syvundersøger og indtræder i redaktionsledelsen.

AF

Radio24syv har ansat Katrine Jo Andersen, 28, som ny redaktionschef for 24syvundersøger. Samtidig bliver hun en del af redaktionsledelsen på den Berlingske-ejede public service-radio. Det skriver Altinget.

Katrine Jo Andersen bliver dermed det fjerde medlem af Radio24syvs redaktionsledelse, der hidtil har bestået af ansv. chefredaktør Jørgen Ramskov, nyhedschef Simon Andersen og Claus Cancel, som er chef for eftermiddagsprogrammet "55 Minutter" og indtrådte i nyhedsafdelingens ledelse tidligere på året.

"Det glæder mig, at Radio24syvs ledelse har valgt en kvinde til at besætte den fjerde post i nyhedsafdelingens redaktionsledelse. Det, tror jeg, er sundt – også for journalistikken," siger Katrine Jo Andersen om sin udpegelse til Altinget.

Hun blev ansat som reporter på Radio24syv i juni 2014 - samme år som hun blev færdiguddannet journalist. Efterfølgende blev hun medvært på det hedengange eftermiddagsprogram "Reporterne", inden hun i 2015 startede radioens gravergruppe. Til september rejser hun til New York for at læse en master i journalistik og global politik på Columbia University og tager dermed tidlig orlov fra radioen.

Radio24syv dobler op på Aarhus-redaktion  

Modtag nyhedsbrev fra MediaWatch gratis
Velkommen til debatten
Når du kommenterer, accepterer du debatreglerne på MediaWatch
Har du spørgsmål? Find svaret her