MediaWatch

Kanalchef: P1 skal kunne mærkes i hele kroppen

Thomas Buch-Andersen fremhæver "Jeg er utro med Adam Holm" som et program, "man kan mærke i hele kroppen."

Thomas Buch-Andersen, kanalchef, P1.

Thomas Buch-Andersen, kanalchef på P1, vil påvirke lytterne andre steder end i hjernen. Det siger han til Jyllands-Posten.

"Min vision er, at man som lytter skal kunne have tillid til, at P1 på en troværdig facon dækker store og væsentligt begivenheder. Og så skal vi producere programmer, som kan skabe samtale, debat og releksion. Det skal være programmer, som får folk til at tænke, men P1 skal samtidig lave radio, man kan mærke i hele kroppen. Dét har P1 ikke været god nok til," siger Thomas Buch-Andersen til Jyllands-Posten.

Som et program, der lever op til ambitionen, nævner kanalchefen "Jeg er utro med Adam Holm," som tog udgangspunkt i tidligere "Deadline"-vært Adam Holms utroskab.

Thomas Buch-Andersen tiltrådte stillingen som kanalchef i begyndelsen af 2016 efter flere år som vært på "Detektor". Blandt ændringerne i P1's programflade under kanalchefens ledelse kan nævnes lukningen af "Religionsrapporten" og "Eksistens", mens "Filmland" flytter over på podcast. Nye programmer i porteføljen er blandt andet "Supertanker", "Kejser" og "Tidsånd".

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Politikens Lokalaviser skal finde ny direktør efter kvaler på det svenske marked, flere medlemmer af Nordjyske Mediers bestyrelse stopper, og støttekroner regnede ned over branchen. Kom med på rundtur i ugens gang i mediebranchen.

Liberale EU-politikere varsler kamp mod fake news

Journalist og europaparlamentariker Morten Løkkegaard har stået i spidsen for den første politik til bekæmpelse af fake news for de liberale EU-politikere, der bl.a. vil kæmpe for bedre støttemuligheder til den uafhængige, undersøgende journalistik.

TV-chefer: #MeToo-debatten er vigtig - men ikke et problem hos os

Der er bred enighed om, at debatten om seksuelle krænkelser og chikane på landets mediearbejdspladser gør indtryk og rejser problematikker i branchen, der skal tages hånd om. Men de færreste mediechefer, MediaWatch har hørt fra, mener, der er et problem på deres arbejdsplads.

Seneste Radio

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere