MediaWatch

Ballet er åbnet for nye radiotilladelser

Tilladelserne til at sende kommerciel lokalradio udløber om under et år, og det er nu tid til at søge om nye tilladelser.

De nuværende sendetilladelser for kommerciel lokalradio udløber ved udgangen af 2017. Og nu er det så tid til at søge om tilladelse fra det næste årsskifte for de interesserede radiostationer, skriver Slots-og Kulturstyrelsen i en pressemeddelelse.

I første omgang er der deadline for at søge om sendetilladelse 10. februar, hvorefter der er en ny deadline 10. marts for de sendenet, hvor det måtte vise sig at være konkurrence om at få sendetilladelse.

Det var tidligere planen, at sendetilladelserne skulle udløbe allerede ved udgangen af 2016, men de blev senere forlænget med ét år, så de løber frem til årsskiftet.

Forsiden lige nu

TV-chefer: #MeToo-debatten er vigtig - men ikke et problem hos os

Der er bred enighed om, at debatten om seksuelle krænkelser og chikane på landets mediearbejdspladser gør indtryk og rejser problematikker i branchen, der skal tages hånd om. Men de færreste mediechefer, MediaWatch har hørt fra, mener, der er et problem på deres arbejdsplads.

Test din MediaIQ

Har du fulgt ordentligt med i mediebranchen i den seneste uge? Ellers har du chancen for at blive opdateret og testet her - og vinde en iPad.

Seneste Radio

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere