MediaWatch

Ny musikredaktør: P3 skal turde tage chancer

P3's nyudnævnet musikredaktør mener, at kanalen skal tage chancer, og at P3 allerede kommer godt omkring i musikudbuddet.

Mathias Buch Jensen bliver fra nytår musikredaktør på DR's P3. I et interview med Information fortæller han om sine planer i det nye job.

Han mener, at kanalen skal sende musik i æteren, som tager chancer.

"P3 skal turde tage chancer og præsentere folk for noget nyt. Og hvis vi ser på, hvad der har været "P3’s Uundgåelige" i løbet af året og holder det op mod den til tider lidt ensidige kritik af, at vi kun spiller de samme store navne, som alle de andre gør, så vil du kunne se, at det simpelthen ikke passer," siger Mathias Buch Jensen til Information.

DR præsenterede i august en ny handlingsplan for public service-husets musiktilbud. I alt 10 initiativer blev præsenteret, og blandt dem er et nyt podcasttilbud til musikinteresserede, fokus på populærmusik på P3 og stærkere dialog med det danske musikmiljø.

P3 får ny musikredaktør med stor radioerfaring

DR præsenterer ny plan for musik

Forsiden lige nu

Schibsted henter knap 2 milliarder i nye aktier

Den norske aviskoncern, der bl.a. ejer Aftonbladet, har netop udstedt nye aktier for 2,5 mia. norske kroner. Pengene skal bruges til flere opkøb på rubrikmarkedet, men sendte aktiekursen nedad.

TV 2 varsler højere reklamepriser i 2018

Annoncørerne må se frem til højere reklamepriser på TV 2's flow-kanaler i 2018, varsler TV 2's salgsdirektør. Bureauer forstår udviklingen, men ser TV 2's udmelding som et forhandlingsoplæg.

Seneste Radio

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere