MediaWatch

Netmedie rejser penge til podcasts via crowdfunding

Podcast-serien "Kongerækken" har indsamlet penge til en ny sæson ved hjælp af frivillige donationer.

Historieinteresserede lyttere kan se frem til flere lydfortællinger om Danmarkshistorien. Podcasten Kongerækken har indsamlet mere end 50.000 kr. gennem crowdfunding-platformen Peblish. Det betyder, at finansieringen af ti nye afsnit under navnet "Kongerækken Appendiks" er plads.

Det skriver Anders Olling, der står bag historie-podcasten sammen med Hans Erik Havsteen, på Facebook.

”Havde afsat hele dagen til at glo nervøst på det her, men en eller anden (givetvist et familiemedlem) gav kampagnen det sidste store skub og bragte Kongerækken Appendiks i mål. Det er sgu ret vildt. Tusind tak til alle de gode folk, som delte og donerede!”

Kongerækken bliver udgivet af onlinemediet Netudgaven.dk. Crowdfunding-indsamlingen kører frem til midnat. I skrivende stund har Kongerækken Appendiks modtaget 50.710 kr. i støtte.

Podcastproducent går i samarbejde med museum

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Politikens Lokalaviser skal finde ny direktør efter kvaler på det svenske marked, flere medlemmer af Nordjyske Mediers bestyrelse stopper, og støttekroner regnede ned over branchen. Kom med på rundtur i ugens gang i mediebranchen.

Liberale EU-politikere varsler kamp mod fake news

Journalist og europaparlamentariker Morten Løkkegaard har stået i spidsen for den første politik til bekæmpelse af fake news for de liberale EU-politikere, der bl.a. vil kæmpe for bedre støttemuligheder til den uafhængige, undersøgende journalistik.

TV-chefer: #MeToo-debatten er vigtig - men ikke et problem hos os

Der er bred enighed om, at debatten om seksuelle krænkelser og chikane på landets mediearbejdspladser gør indtryk og rejser problematikker i branchen, der skal tages hånd om. Men de færreste mediechefer, MediaWatch har hørt fra, mener, der er et problem på deres arbejdsplads.

Seneste Radio

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere