MediaWatch Logo Top
Log ind
ANNONCE
105610036.jpg Foto: PR/DR

Daneskov: P4 skal tættere på lytterne

P4's redaktør mener, at radiokanalen skal endnu tættere på danskerne, og så glæder han sig over at få "Mads og Monopolet" over på kanelen.

AF

Det gør Lars Daneskov, redaktør på P4, glad, når radiokanalen kommer tæt på danskerne, og det vil han gerne se i endnu større udstrækning. Det siger han til Jyllands-Posten.

"Min grundlæggende holdning er, at P4 skal endnu tættere på danskerne. Det er her, jeg som lytter bliver vækket mest, og som radiokanal kan vi reagere hurtigt. Der er ikke brug for en stor sendevogn og lange redaktionsmøder. Vi kan stort set gå i gang med det samme," siger Lars Daneskov til Jyllands-Posten.

I 2016 bliver én af nyhederne på P4, at programmet "Mads og Monopolet" skifter til kanalen efter at have været sendt på P3 i hele sin levetid. Til Jyllands-Posten siger Lars Daneskov, at programmet i dag "passer langt bedre på P4".

Lars Daneskov blev redaktør for P4 i 2013. Før det arbejdede han som redaktør på Politikens Forlag og endnu før det i flere stillinger inden for radio og tv hos bl.a. P3, TV 2's hedengangne quizprogram "Jeopardy" og TV 2 Radio.

Modtag nyhedsbrev fra MediaWatch gratis
Velkommen til debatten
Når du kommenterer, accepterer du debatreglerne på MediaWatch
Har du spørgsmål? Find svaret her