MediaWatch Logo Top
Log ind
ANNONCE
Reklameskilt annonce outdoor POLFOTO_452275.jpg

Annoncemarkedet lagde svagt fra land i 2017

Bureauernes annonceindkøb faldt med få undtagelser for alle traditionelle medier i første halvår. Væksten for de digitale kanaler opvejer dog i det samlede markedsbillede.

licens.jpg

SF støtter afskaffelse af licensen

SF kalder licens for uretfærdig og vil finansiere den over skatten i stedet, som Dansk Folkeparti foreslår. Til gengæld er SF imod beskæring af DR's budget.

POLFOTO_40499167.jpg

Bestyrelsesmedlem i DR: Det er en fest for DR's kritikere

Mens Enhedslisten vil have DR's argument for cheflønninger efterprøvet efter sagen om Gitte Rabøls ansættelse, bakker bestyrelsesmedlem i DR formand Michael Christiansen op. Et andet medlem sår dog tvivl, om Gitte Rabøls projekt kan gennemføres.

103548170.jpg

Test din MediaIQ

Har du fulgt ordentligt med i mediebranchen i den seneste uge? Ellers har du chancen for at blive opdateret og testet her - og vinde en iPad.

103548170.jpg

"Når der kommer en ny direktør, følger en ny æra"

Med en ny nyhedsdirektør mener Naja Nielsen, at tiden er inde til at stoppe som nyhedschef og forlade DR. Hun ved endnu ikke, hvad fremtiden byder på, men nævner ledelse, udlandet eller en tilbagevenden til journalistrollen som muligheder.

tony hall BBC.jpg

BBC-topchef vil have lukket løngab

Adskillige af den britiske public service-stations kvindelige stjerner har klaget til BBC's topchef, Tony Hall, over lønforskellen på mænd og kvinder i koncernen. Han håber at kunne lukke lønforskellen inden 2020, lyder det.

POLFOTO_5887547.jpg

Danskerne bruger flest timer foran tv'et søndag

Der er over en halv times forskel på, hvor lang tid gennemsnitsdanskeren bruger foran fjernsynet, hvis man sammenligner torsdag og søndag. Også for radio svinger forbruget - men med omvendt fortegn.

anders bartholdy.jpg

Vejrvært forlader DR

Når DR Vejret flytter redaktionen fra København til Aarhus, bliver det uden værten Anders Bartholdy, der har valgt at stoppe.

POLFOTO_53188770.jpg

Zetland opruster på podcast

Alle artikler fra Zetland vil fremover blive udgivet som lyd oplæst af mediets skribenter i ny app. Det sker for at imødegå læsernes medievaner, lyder forklaringen.

POLFOTO_16491154.jpg

Lukning FM-båndet rykker nærmere

Andelen af radiolytning, der foregår på DAB, stiger hurtigere end ventet. Det får betydning for FM-båndets lukning, og Liberal Alliance åbner for at lade spørgsmålet få indflydelsen på medieforhandlinger.

tony hall BBC.jpg

BBC satser på bredere programmix

Det britiske public service-hus vil fremover tilbyde et bredere sortiment af genrer på sine tv-kanaler, spille mere karakteristisk musik og øge investeringer i Skotland, Wales og Nordirland.