MediaWatch Logo Top
Log ind
ANNONCE
125192098.jpg

Briefing: Ugen i mediebranchen

Jysk Fynske Medier lukker ugeaviser, DR finder ny nyhedsdirektør og Altinget-stifter giver direktørstafetten videre. Få overblikket over de vigtigste begivenheder i Mediedanmark i denne uge.

125880160.jpg

Lektor: Det er nye tider for P3

DR-kanalen oplever faldende lyttertal, mens de kommercielle stationer har fået bedre og bedre fat i lytterne. "Der er tale om et klassisk generationsproblem," siger lektor i journalistik.

POLFOTO_56362401.jpg

Briefing: Ugen i mediebranchen

Jysk Fynske Medier og Politikens Lokalaviser byttede lokalaviser, P3-chef stoppede som led i omlægning af DR, og Socialdemokratiet er åbne for at sælge dele af TV 2, lød det på Folkemødet. Få overblikket over ugens begivenheder i mediebranchen.

Jørgen Ramskov.jpg

Radio24syv melder sig klar til at overtage P3

Hvis politikerne vælger at udlicitere P3, så står Radio24syv klar til at overtage, fortæller adm. direktør Jørgen Ramskov. Han ser gerne public service-krav følge med ved en eventuel udlicitering.

RITZAU_62875803 (1).jpg

Bock: DR skal finde de unge

Kulturministeren indledte i går møderække med danskerne med besøg hos 6. klasser i Haderslev. "DR skal finde ud af, hvor de unge er," lyder budskabet blandt andet fra ministeren.

88509676.jpg

P3-chef stopper som led i omlægning i DR

DR Kultur rykker rundt på brikkerne og placerer blandt andet P3 i DR Ung, mens en række andre kanaler lægges ind under en nyoprettet musikenhed. Skiftet betyder, at chefen for P3, P6 og P7 forlader DR.

Mette-OEstergaard-700x394.jpg

Briefing: Ugen i mediebranchen

TV 2 News-chefredaktør skifter til Berlingske, Danmarks største tv-producent fik barberet overskuddet, og dansk kendisblog tjener millioner på sine følgere. Få overblikket over ugen i mediebranchen

martin løbel teracom.jpg

Teracom investerer i en ny mastebil

For at imødekomme efterspørgsel for god dækning har koncernen bag Boxer TV og gatekeeper på digitalt radio Teracom investeret i en mobil mast, som bl.a. skal i brug under Roskilde Festival.

Stofa bygning_0.jpg

Stofa slukker for FM-radio

Efter Yousee i starten af året lukkede for muligheden for at høre radio på kabelnettet, følger Stofa nu efter.

125880160.jpg

P3 bløder lyttere

P3 taber i stigende grad de unge lyttere på gulvet, viser nye tal. Kanalen mangler at have noget på hjerte, mener DRs radiochef, mens en brandingrådgiver kalder P3 for en poppet kanal i identitetskrise.