MediaWatch

Kunstmuseum får tidligere korrespondent som kommunikationschef

Skagens Kunstmuseer henter tidligere Børsen-korrespondent i Tyskland og talsmand for den Europæiske Centralbank ind som ny chef for medier, salg og kommunikation.

Skagens Museum.

Skagens Kunstmuseer vil styrke sin kommunikationsindsats og skabe større opmærksomhed på institutionens kunstsamling. Til at udleve den ambition har man ansat Niels H. Bünemann, 58, i en nyoprettet stilling som chef for medier, salg og kommunikation. Det skriver Nordjyske.

Niels Bünemann har de seneste 25 år været bosat i Tyskland, hvor han fra årtusindskiftet til 2014 har arbejdet som talsperson for den Europæiske Centralbank og inden da som korrespondent for dagbladet Børsen. Senest har han været freelancejournalist og erhvervskommentator for blandt andet TV 2 samt kommunikationsrådgiver.

"Stillingen er oprettet med henblik på at styrke både kommunikationsindsatsen og de kommercielle aktiviteter i Skagens Kunstmuseer, som er en kulturinstitution med tre besøgsadresser: Skagens Museum samt de to kunstnerhjem Anchers Hus og Drachmanns Hus," lyder det i en pressemeddelelse, skriver avisen.

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Information nedlægger stillinger i sparerunde, Børsen har langt om længe landet ny overenskomst, og MediaWatch har skudt gang i en serie om en række store danske annoncører. Kom med på rundtur i ugen i mediebranchen.

Seneste Kommunikation

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere