MediaWatch

Tidligere Aller-chef rykker til digitalt bureau

Operate Technology, der er kommunikationsbureauet Operates digitale søsterbureau, opruster og har hyret tidligere digital chef hos Aller som ny direktør og rådgiver.

Den digitale udviklingsbureau Operate Technology henter nye ledelseskræfter til med rødder i mediebranchen. Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Ny mand i spidsen for bureauets forretningsudvikling og vækst er Jesper Lyngbye med titel af direktør og rådgiver. Han kommer fra en stilling som client director i det digitale bureau Adapt og har tidligere været digital chef for Aller Media, som han forlod i 2014.

”Vi glæder os over, at Jesper træder ind i vores travle hverdag med en solid faglighed som digital rådgiver og især med stærke kompetencer indenfor digital indholdspublicering, som vores kunder og målgrupper vil drage stor nytte af. Hans rekruttering er et værdifuldt, første skridt, som skal gøre det muligt for os at vokse endnu mere i de kommende år,” siger adm. direktør i Operate Technology, Mads Vöge.

Jesper Lyngbye er oprindeligt uddannet i informationsvidenskab på Danmarks Biblioteksskole i 2001 og har tidligere arbejdet hos Berlingske og Ritzau.

”Jeg vender nu tilbage til mine rødder med en kombinationen af digital udvikling og kommunikation," siger Jesper Lyngbye i meddelelsen.

Operate Technology er et søsterselskab til kommunikationsbureauet Operate. Selskabet havde sidste år en omsætning på 8,7 mio. kr. mod 6,6 mio. kr. i 2015 og et overskud på knap 600.000 kr.

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Politikens Lokalaviser skal finde ny direktør efter kvaler på det svenske marked, flere medlemmer af Nordjyske Mediers bestyrelse stopper, og støttekroner regnede ned over branchen. Kom med på rundtur i ugens gang i mediebranchen.

Liberale EU-politikere varsler kamp mod fake news

Journalist og europaparlamentariker Morten Løkkegaard har stået i spidsen for den første politik til bekæmpelse af fake news for de liberale EU-politikere, der bl.a. vil kæmpe for bedre støttemuligheder til den uafhængige, undersøgende journalistik.

TV-chefer: #MeToo-debatten er vigtig - men ikke et problem hos os

Der er bred enighed om, at debatten om seksuelle krænkelser og chikane på landets mediearbejdspladser gør indtryk og rejser problematikker i branchen, der skal tages hånd om. Men de færreste mediechefer, MediaWatch har hørt fra, mener, der er et problem på deres arbejdsplads.

Seneste Kommunikation

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere