MediaWatch Logo Top
Log ind
ANNONCE
jesper-lyngbye_operate-technology.jpg

Tidligere Aller-chef rykker til digitalt bureau

Operate Technology, der er kommunikationsbureauet Operates digitale søsterbureau, opruster og har hyret tidligere digital chef hos Aller som ny direktør og rådgiver.

AF

Den digitale udviklingsbureau Operate Technology henter nye ledelseskræfter til med rødder i mediebranchen. Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Ny mand i spidsen for bureauets forretningsudvikling og vækst er Jesper Lyngbye med titel af direktør og rådgiver. Han kommer fra en stilling som client director i det digitale bureau Adapt og har tidligere været digital chef for Aller Media, som han forlod i 2014.

”Vi glæder os over, at Jesper træder ind i vores travle hverdag med en solid faglighed som digital rådgiver og især med stærke kompetencer indenfor digital  indholdspublicering, som vores kunder og målgrupper vil drage stor nytte af. Hans rekruttering er et værdifuldt, første skridt, som skal gøre det muligt for os at vokse endnu mere i de kommende år,” siger adm. direktør i Operate Technology, Mads Vöge.

Jesper Lyngbye er oprindeligt uddannet i informationsvidenskab på Danmarks Biblioteksskole i 2001 og har tidligere arbejdet hos Berlingske og Ritzau.

”Jeg vender nu tilbage til mine rødder med en kombinationen af digital udvikling og kommunikation," siger Jesper Lyngbye i meddelelsen.

Operate Technology er et søsterselskab til kommunikationsbureauet Operate. Selskabet havde sidste år en omsætning på 8,7 mio. kr. mod 6,6 mio. kr. i 2015 og et overskud på knap 600.000 kr. 

Modtag nyhedsbrev fra MediaWatch gratis
Velkommen til debatten
Når du kommenterer, accepterer du debatreglerne på MediaWatch
Har du spørgsmål? Find svaret her