MediaWatch Logo Top
Log ind
ANNONCE
RITZAU_54839854.jpg Ulla Tørnæs, udviklingsminister (V). | Foto: /ritzau/Jens Dresling

Minister udnævner ny spindoktor

Udviklingsminister Ulla Tørnæs henter ny særlig rådgiver fra Finans Danmark. Den afgående spindoktor skifter til Ulveman & Børsting.

AF

Udviklingsminister Ulla Tørnæs (V) får 1. september ny særlig rådgiver. Det skriver Altinget.

Den nye spindoktor bliver Steffen Thorøe, der kommer fra en stilling som seniorrådgiver hos Finans Danmark, der er interesseorganisation for banker og realkreditinstitutter. Den post tiltrådte han 1. juni. Tidligere i sin karriere har Steffen Thorøe arbejdet som særlig rådgiver for Ulla Tørnæs i perioden 2010-2012, da hun var medlem af Folketinget.

På posten som udviklingsministerens særlige rådgiver afløser Steffen Thorøe Marianne Lynghøj Pedersen. Hun har været spindoktor for ministeren, siden hun blev udnævnt i begyndelsen af 2016.

Marianne Lynghøj Pedersen skal fremover være rådgiver i kommunikationsbureauet Ulveman & Børsting, oplyser hendes nye arbejdsgiver i en pressemeddelelse. Hun tiltræder 1. september.

"Marianne har det, vi søger, når vi skal ansætte nye. Hun er ung, men har allerede været en årrække i maskinrummet i Folketinget, EU og ministerierne – herunder rådgivet på ministerniveau. Den kombination af erfaring og kompetencer har de færreste. Marianne har en stærk analytisk evne, forstår politik og forstår medierne. Og det siger næsten sig selv, at hendes netværk heller ikke fejler noget," udtaler Michael Ulveman, direktør i Ulveman & Børsting, i pressemeddelelsen.

Modtag nyhedsbrev fra MediaWatch gratis
Velkommen til debatten
Når du kommenterer, accepterer du debatreglerne på MediaWatch
Har du spørgsmål? Find svaret her