MediaWatch

Minister udnævner ny spindoktor

Udviklingsminister Ulla Tørnæs henter ny særlig rådgiver fra Finans Danmark. Den afgående spindoktor skifter til Ulveman & Børsting.

Ulla Tørnæs, udviklingsminister (V).

Udviklingsminister Ulla Tørnæs (V) får 1. september ny særlig rådgiver. Det skriver Altinget.

Den nye spindoktor bliver Steffen Thorøe, der kommer fra en stilling som seniorrådgiver hos Finans Danmark, der er interesseorganisation for banker og realkreditinstitutter. Den post tiltrådte han 1. juni. Tidligere i sin karriere har Steffen Thorøe arbejdet som særlig rådgiver for Ulla Tørnæs i perioden 2010-2012, da hun var medlem af Folketinget.

På posten som udviklingsministerens særlige rådgiver afløser Steffen Thorøe Marianne Lynghøj Pedersen. Hun har været spindoktor for ministeren, siden hun blev udnævnt i begyndelsen af 2016.

Marianne Lynghøj Pedersen skal fremover være rådgiver i kommunikationsbureauet Ulveman & Børsting, oplyser hendes nye arbejdsgiver i en pressemeddelelse. Hun tiltræder 1. september.

"Marianne har det, vi søger, når vi skal ansætte nye. Hun er ung, men har allerede været en årrække i maskinrummet i Folketinget, EU og ministerierne – herunder rådgivet på ministerniveau. Den kombination af erfaring og kompetencer har de færreste. Marianne har en stærk analytisk evne, forstår politik og forstår medierne. Og det siger næsten sig selv, at hendes netværk heller ikke fejler noget," udtaler Michael Ulveman, direktør i Ulveman & Børsting, i pressemeddelelsen.

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Information nedlægger stillinger i sparerunde, Børsen har langt om længe landet ny overenskomst, og MediaWatch har skudt gang i en serie om en række store danske annoncører. Kom med på rundtur i ugen i mediebranchen.

Seneste Kommunikation

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere