MediaWatch Logo Top
Log ind
ANNONCE
karsten anker dong energy.jpg

Nets' kommunikationschef stifter eget firma

Erfaren kommunikationsrådgiver, som blev forgyldt, da Nets blev børsnoteret, stifter eget kommunikations­bureau.

AF

Karsten Anker Petersen, som stopper som kommunikationschef i Dankort-ejeren Nets ved udgangen af august, stifter sit eget kommunikationsbureau. Det skriver Berlingske Business.

Bureauet får navnet Borgen Communication & Public Affairs og stiftes sammen med en endnu unavngiven partner. Bureauet vil bl.a. tilbyde kommunikation ved regnskaber og rådgivning ved større virksomhedshandler, fortæller Karsten Anker Petersen.

"Vi har mange års erfaring med virksomhedskommunikation fra flere store danske virksomheder. Vi har i særlig grad meget erfaring med at kommunikere på vegne af børsnoterede virksomheder," siger han til Berlingske Business.

Karsten Anker Petersen kom til Nets fra en lignende stilling i Dong Energy i 2014, og ligesom i den danske energikæmpe var han også i Nets med hele vejen, da selskabet blev børsnoteret. Op til børsdebutten for Nets investede han ifølge Berlingske 390.000 kr. i et nyt aktieprogram, og som avisen i januar skrev kunne være i nærheden af 35 mio. kr. værd.

Ved børsnoteringen havde Karsten Anker Petersen mulighed for at sælge aktier for 11,5 mio. kr., hvilket han gjorde. De resterende aktier kan først sælges et år efter noteringen, skrev Berlingske. Det vil sige i slutningen af september i år.

Modtag nyhedsbrev fra MediaWatch gratis
Velkommen til debatten
Når du kommenterer, accepterer du debatreglerne på MediaWatch
Har du spørgsmål? Find svaret her