MediaWatch Logo Top
Log ind
ANNONCE
image001.jpg

Tidligere Novo-direktør slutter sig til kommunikationsbureau

Stifteren af Hansen Agenda har indgået et partnerskab med tidligere Corporate Vice President for Novo Nordisk-afdeling.

AF

Kommunikationsbureauet Hansen Agenda skifter navn til Hansen & Ersbøll Agenda. Navneskiftet er en markering af, at Charlotte Ersbøll, som tidligere har været Corporate Vice President for Novo Nordisks Corporate Stakeholder Engagement-afdeling, har indgået et partnerskab med Lotte Hansen, som står bag Hansen Agenda.

Det oplyser parterne i en pressemeddelelse.

"Charlotte er en af de tungeste profiler i Danmark, når det kommer til at gennemføre en omstilling til et aktivistisk brand. Jeg kan kun se med benovelse på den forvandling Novo har lavet de sidste 15 år. Da jeg første gang hørte om virksomheden, var der rod i Afrika, og det påvirkede mit og mange andres syn på Novo den gang. Men efter Charlotte og hendes teams stædige arbejde er Novo i dag en global virksomhed, der ses på med respekt, og deres brand er kanonstærkt, om man ser på det med medarbejderøjne, ledelsesbriller eller generelt omdømme," udtaler Lotte Hansen.

Hansen & Ersbøll Agenda vil særligt servicere virksomheder og organisationer, "der tror på, at et stærkt brand og morgendagens værdiskabelse ligger i at løse et samfundsproblem samtidig med, at man opfylder sine kunders eller medlemmers behov", skriver selskabet. Bureauet vil bl.a. arbejde med FN’s verdensmål.

Charlotte Ersbøll var ansat i Novo i 12 år. I sin rolle som Corporate Vice President for Novos Corporate Stakeholder Engagement afdeling var hun ansvarlig for udviklingen af Novo Nordisks globale corporate brand-platform "Changing Diabetes®" samt virksomhedens globale Public Affairs, Government Affairs og bæredygtigheds aktiviteter.

Før sin tid i Novo Nordisk arbejde hun bl.a. for MSL Group i London og Burson-Marsteller i Købehavn.

Modtag nyhedsbrev fra MediaWatch gratis
Velkommen til debatten
Når du kommenterer, accepterer du debatreglerne på MediaWatch
Har du spørgsmål? Find svaret her